Målrigt opgør uden vinder

06.05.2007 20:20

Brøndby IF viste fantastisk moral, og vendte en tidlig FC Nordsjælland-føring på 0-2 til 3-2 på tyve minutter på Farum Park, men de sejrssultne Brøndby-spillere fik ikke alle tre point med hjem til Vestegnen.

Et underholdende opgør med bedre offensivt spil end defensivt sluttede nemlig 3-3 foran 8922 tilskuere. Morten Duncan Rasmussen var på pletten to gange med flotte angriber-mål, mens Chris Katongo stod for Brøndbys tredje scoring.

Et skadesplaget Brøndby-mandskab, denne gang også uden Martin Ericsson, var slet ikke kommet ud af starthullerne, da kampen blev sparket i gang. Stadionuret havde ikke engang rundet 1 minut før Bajram Fetai havde bragt hjemmeholdet foran, fra tæt hold efter et langt indkast ind til første stolpe.

Og mindre end 60 sekunder senere kunne FCN såmænd have bragt sig på 2-0 ved topscorer Morten Nordstrand, men han overplacerede sin afslutning. I det hele taget satte FCN sig tungt på opgøret og Brøndby havde det svært. Efter et kvarter kunne Thomas Andreasen alt for let knalde bolden i nettet til 2-0 føring og på det tidspunkt så det sort ud for Brøndby.

Fans

Faxe-tribunen var rykket med til Farum Park. Og det kunne både ses og høres.

Men oppe i angrebet har Morten Duncan Rasmussen været i særklasse som boksangriber her i foråret og det så man igen i dag. Ud af ingenting fik han prikket bolden over Kim Christensen i en løbeduel med Michael Ribers og Brøndby kom på 1-2.

En håndfuld minutter senere var Duncan så på plads igen, med et hovedstødsmål via stolpen på oplæg fra Kim Daugaard, der midtvejs i halvlegen erstattede en skadet Martin Retov.

Duncan

To mål af Duncan og Brøndby var tilbage i kampen.

3-3 - et fair resultat

Med mange tusinde Brøndby-fans i ryggen fortsatte Brøndby med at vise god moral og vilje til sejr. Kort inde i 2. halvleg erobrede Daugaard bolden på FCN's banehalvdel og spillede Katongo fri i dybden. Zambieren knaldede den hårdt i kassen, til enorm jubel foran de mange Brøndby-fans. Og Katongo kunne kort efter have fordoblet sit målantal, men en flot fodparade fra Christensen kom i vejen.

Brøndby sad godt på spillet i 2. halvleg og havde også mulighederne for at score yderligere, bl.a. David Williams havde et tørt hug på stolpen. Williams var kommet ind i stedet for en skadet Marc Olsen, der nåede at vise rigtig meget i den tid han var på banen.

Brøndby formåede desværre ikke at holde føringen hjem, for hjemmeholdets Andreasen scorede for anden gang, da han endnu engang løb sig fri i dybden. Den scoring faldt et kvarter før tid og blev kampens sidste.

Dermed fik Brøndby ikke hentet sæsonens første udesejr, men til gengæld viste spillerne rigtig god moral. Duncan fortsatte målformen, mens Lantz, Daugaard og Spelmann gjorde det flot på midtbanen.

Køhlert fik ikke alle tre point, men meget godt at tage med på den mentale konto. Til gengæld er der defensive ting at tage fat på inden onsdagens hjemmekamp mod FC København.

Daugaard

Kim Daugaard gjorde et godt indhop da han afløste Martin Retov. Daugaard spillede godt og lagde op til to mål.