Madsen: Stolt over at være tilbage

14.05.2007 15:39

- Først og fremmest vil jeg sige at jeg er utrolig glad for at jeg nu er tilbage i Brøndby IF. Og jeg er også meget stolt af at Tom Køhlert tog kontakt til mig og fortalte at han gerne så mig spille en rolle i opbygningen af et nyt Brøndbyhold, indleder Peter Madsen.

- Jeg har selvfølgelig fulgt klubben siden jeg skiftede til tysk fodbold i 2003. Det er heldigvis gået rigtigt for klubben det meste af tiden, men det har naturligvis ikke været sjovt at opleve den seneste tids resultater på afstand. Jeg håber og tror at jeg kan være med til at løfte holdet, så vi kan få udnyttet det store potentiale som Brøndby rummer, og igen være med i kampen om mesterskabet, fortæller den 29-årige angriber.

Lægetjekket overstås uden problemer.

Lægetjekket overstås uden problemer.

Om de seneste års ophold i tysk fodbold fortæller Peter Madsen:

- Jeg synes at det har været en god oplevelse, jeg haft nogle gode sæsoner og nåede at score 18 mål for Bochum, og det gik rigtig godt. De to seneste år har været noget rodede, men de har stadig lært mig en masse, især mentalt. Med mine erfaringer kan jeg forhåbentlig bidrage til at hjælpe de mange unge spillere i Brøndby IF, for jeg ved hvad der skal til, og har prøvet modgangen. Det skal man bruge til at blive stærkere, forklarer Madsen.

Og kontrakten er på plads.

Og kontrakten er på plads.

- Brøndby har jo altid været kendetegnet ved at give plads til talenterne, men da jeg fik min plads på holdet, skete det i et mere roligt tempo. Det gik godt for holdet, og det gav ro til at udvikle sig og præstere godt. I denne sæson har Brøndbys talenter skulle taget et meget større ansvar fordi der har været så mange skader, og det er hårdt. Jeg håber at jeg kan være med til at give dem noget ro, så vi kan genfinde rytmen og bygge holdet op igen, afslutter Magic.

Peter på Brøndby Stadion.

Peter på Brøndby Stadion.