Køhlert: Vil slutte ordentlig af

18.05.2007 12:38

Søndag får Brøndby IF besøg af de nykårede pokalvindere fra OB. Kampen, der spilles kl. 15:00, er næstsidste hjemmekamp i denne sæson og cheftræner Tom Køhlert kan se tilbage på nogle gode træningsdage.

- Der er styr over skadessituationen så vi kan vel stille med noget nær stærkeste opstilling, siger Køhlert til brondby.com om den forestående opgave i SAS Ligaen.

- Vi får Per, Rytter og Lantz tilbage fra karantæne og samtidig har de småskadede spillere der spillede i FC Midtjylland, trænet med hele ugen, som fx Randrup, så vi kommer jo nok i en situation, hvor vi kan vælge hvem vi vil starte med, smiler Køhlert skævt.

OB vandt torsdag årets pokalturnering efter finalesejr over F.C. København og det er derfor et mandskab med selvtillid der gæster Brøndby Stadion.

- Tillykke til OB for pokalsejren. Det er et godt hold, der spiller disciplineret og med en god defensiv organisation. Det bliver sikkert en kamp med knald på. Det bliver også en kamp hvor vi kan se hvor langt vi er fra de hold, der ligger lige under F.C. København, mener Køhlert der har ambitionen for sæsonens sidste tre kampe klar.

- Vi vil slutte sæsonen ordentlig af og vi går efter 9 point i de sidste 3 kampe.

Tom Køhlert og Peder Siggaard

Cheftræner Tom Køhlert glæder sig over skadessituationen og ser frem til søndagens opgør mod OB på Brøndby Stadion.