Køhlert: Uafgjort med vores talenthold

12.05.2007 23:29

Træner Tom Køhlert var glad for Brøndby-spillernes indsats i den uafgjorte udekamp mod FC Midtjylland.

- Jeg synes, når man tager nøglespillere som Howard og Bischoff og kigger på, at de kun har trænet med to gange i denne uge og det samme med Randrup, så synes jeg det er flot klaret idag. Vi er tvunget til at tage dem med, for vi har ikke andre. Det er en satsning,  og det kunne have gået grueligt galt. Nu gik det godt, og jeg synes egentlig godt, at vi kan bruge anden halvleg til at bygge videre på i fremtiden.

- Jeg synes, spillerne kæmper forbilledligt. Howard går i krampe, da kampens skal afgøres, men så går Bischoff heldigvis ind og viser, hvorfor vi hentede ham til klubben, siger Køhlert.

- Nu mødte vi København forleden, og det er guldvinderne, og nu mod sølvvinderne får vi uafgjort på trods af, at vi har 12 mand ude og stort set stiller med vores talenthold, og det kan vi bruge til meget, siger Køhlert.

- Men vi spiller med mange som ikke kan gennemføre en uges træning, og det er ikke holdbart i længden. Vi er hårdt presset og til sidst kollapser det jo. Det er ren gift. Det skal vi have styr på i den nye sæson, siger Køhlert.

Igen var der stor opbakning til Køhlerts drenge i jagten på sæsonens første udesejr.

Igen var der stor opbakning til Køhlerts drenge i jagten på sæsonens første udesejr.

Let at motivere

Før kampen havde FC Midtjyllands Kristian Bak Nielsen udtalt, at jyderne var klasser bedre end Brøndby, og det brugte Brøndby-træeneren til at motivere spillerne.

- Det var meget naturligt, jeg brugte det. Det var en provokation, og man skal ikke blande sig i, hvordan det går de andre hold, lyder det fra cheftræneren.

Ros til Randrup og Stephan

De første 10 minutter var ikke gode set med Brøndby-øjne, men så fik Køhlert til gengæld bekræftet, at hans målmand har høj klasse.

- Starten forløb så kaotisk, som man kunne forvente uden en række stamspillere, men der må man så sige, at vores målmand trådte i karakter. Efter målet får vi stabiliseret os, og det tager vi med ud til anden halvleg, og så synes jeg sgu egentlig det er helt lige, siger Køhlert, der også havde ros til venstre back Anders Randrup, der kom ind fra anden halvlegs start.

- Når man tænker på, at Randrup kun er 20 år og kun har trænet med to gange og så kommer ind og spiller sådan en halvleg, så er jeg imponeret. Det er fremtidens mand, det kan alle jo se, og det er dem vi skal finde samtidig med, at vi skal finde folk udefra, lyder det fra Køhlert.

Køhlert på banen?

Næste udekamp er om 12 dage mod Silkeborg, og det er sæsonens sidste.

- Det vil betyde meget med en sejr. Det kan vi ikke løbe fra, men først er det OB. Så håber jeg på, vi kan stille hold til den tid, ellers så må vi se, om vi kan finde mit spillercertifikat frem, siger Køhlert.

Ifølge cheftræneren selv, så spiller han ikke nogen fast position. Da han selv var aktiv, var han i angrebet til der blev scoret, og så rykkede han ned i forsvaret.