Køhlert: Torskedumt

24.05.2007 21:31

Med et føringsmål i det 47. minut af Marc Olsen lignede det en Brøndby-sejr i Silkeborg, men to hjemmescoringer senere i anden halvleg vendte sejren til nederlag. Efter kampen var træner Tom Køhlert da heller ikke nogen glad mand.

- Jeg er meget, meget skuffet. Det er måske ikke helt samme skuffelse som efter Vejle-kampen, men det tangerer næsten. Her får de to mål uden at have målchancer. Nu har vi en hjemmekamp næste gang, og der er det jo modsat. Så er det jo os, der trækker det længste strå. Det er noget mærkeligt noget, siger Køhlert og understreger igen, hvor bitter han er over dagens nederlag.

Ingen chancer - men to mål imod

- Her har det jo ikke noget med udebane eller hjemmebane at gøre. Det er jo torskedumt at føre 1-0 mod et hold, der er rykket ud og som har givet op, og så får de fandeme alligevel to mål. Det er jo ikke til at have med at gøre. Jeg ved ikke, om det sidder i hovedet på spillerne. Målene kommer ud af ingenting. Det er jo ikke noget, jeg kalder målchancer, forklarer han. Heller ikke spillet i første halvleg var noget, der imponerede cheftræneren.

- Jeg er overhovedet ikke tilfreds med noget som helst. Vi plejer nu ikke at spille sådan, som vi gør i denne kamp. Det afgørende er, at vi er foran og har lukket kampen. Det havde vi så ikke, men det burde vi, lyder det fra Køhlert.

Marc Olsens scoring - kampens eneste lyspunkt.

Marc Olsens scoring - kampens eneste lyspunkt.

Anderledes trup

Hvordan har du det med at gå på sommerferie uden en sejr i Jylland?

- Det ved jeg ikke, hvad jeg har at sige til. Jeg tror ikke, det betyder noget, for det bliver en væsentlig anderledes trup, der starter op efter ferien, lover cheftræner Køhlert, inden han som en af de første sætter sig ud i spillerbussen.