Køhlert: God diciplin og høj moral

20.05.2007 18:57

- God fight og god disciplin. Vi spiller godt de første 20 minutter, hvorimod resten af første halvleg ikke er på samme niveau. Vi bliver dog ved med at kæmpe for det, og anden halvleg er ret jævnbyrdig med mange kampe i kampen.

Tom Køhlert har hele foråret prædiket, at han vil se indstilling og 11 spillere, der kæmper for farverne. Det fik han i dag.

- Det var et ok skridt på den vej vi skal tilbagelægge. Vi spiller mod pokalvinderne, og det hold, der inden kampen ligger til at tage sølvmedaljer i ligaen. Vi møder et hold i medgang, og vinder - ikke ufortjent. Det kan vi selvfølgelig bruge, men vi venter alligevel med, at vurdere foråret, for der er mange ting, vi skal have med i den endelige bedømmelse.

Rokeringer og gode præstationer

- For en uge siden manglede vi 12 spillere, i dag har vi de fleste klar. Det betyder selvfølgelig noget, men man skal heller ikke glemme, at spillerne jo ikke er top-fit, når de er kommet tilbage efter skader, så alt i alt er jeg tilfreds med hvad jeg så.

- Vi ville gerne have brugt Thomas Rasmussen som venstre back, men så sker der det, at Ericsson må trække sig med et hold i ryg/nakke, og så måtte vi skifte lidt rundt. Der er dog to kampe endnu, og jeg håber vi får spillet med noget der ligner stærkeste opstilling bare en enkelt gang i foråret, kommenterer Køhlert.

- Mark Howard ville nok også have startet inde, hvis han havde været helt fit, men jeg er meget glad for at se Bischoff levere en så god kamp som han gjorde. Han og Randrup gjorde det virkelig glimrende i dag.

Moralen i top

- Kampen viser, at vi med de rette forstærkninger og nøglespillere tilbage for fuld styrke, har et hold, der vil spille med i toppen næste sæson. Om vi skal spille med om guldet må tiden vise, for det kræver stabilitet og spillere i top-træning gennem sæsonen, men det er klart at det er målet, forklarer han.

- Kortsigtet var målet, at vinde de sidste 3 kampe, så vi kan lukke af pænt. Nu mangler vi to kampe, og kan vi leve op til målet, ender vi mindst på forårets 3. plads. Vi har i nogle kampe vist hvad der skal til, men lad os spille sæsonen færdig, før vi drager konklusioner, formaner Køhlert, og tilføjer:

- I dag viser vi i hvert fald at der er vilje og moral i truppen. Det er en god basis for det videre arbejde.