Køhlert: Forberedelserne er i gang

27.05.2007 20:49

Sæsonens sidste hjemmekamp er knap overstået før cheftræner Tom Køhlert tager på farten og starter forberedelserne til sommerpausen og næste sæson.

- Hvad jeg har set i foråret er et hold, der har bibeholdt styrken på hjemmebane, hvor vi har været mere eller mindre uovervindelige, men også et hold, der har været meget skidt kørende på udebane. Den eneste fællesnævner jeg kan finde for udebanekampene er svigtende koncentration, for ellers har kampene været endog meget forskellige, ræsonnerer han.

- Esbjerg og Aalborg var meget forskellige fra Vejle og Silkeborg, og det virker ærligt som om vi undervurderer de små hold. Det kan vi simpelthen ikke tillade os, slår Køhlert fast.

På vej

- Forberedelserne til næste sæson har jo været i gang længe, og om nogle timer intensiverer vi dem. Jeg flyver ud og ser 4 kampe de næste 3 dage, og der vil jeg naturligvis se en del spillere. Nogle af dem har vi set før, men vi gør hjemmearbejdet og skal kende de spillere vi eventuelt køber på alle niveauer. Spillemæssigt, personligt og mentalt. Det betyder at vi ser spillerne flere gange og at vi mødes med dem, og snakker så meget  med dem, at vi kan få det rette indtryk.

- Jeg har set at vi har en god bredde i truppen. Vi har i hvert fald set mange spillere, og vi har vurderet dem alle. Nogle af dem har ikke vist niveauet, og det vil vi agere efter. Vi har også spillere, som Thomas Rasmussen og Mikkel Bischoff, der i topform vil vise meget mere end de har kunne i foråret.

- Bundniveauet har været for lavt generelt, og det agerer vi efter. Jeg holder fast i, at vi med de rette justeringer er tilbage i toppen. Om jeg så er den eneste, der tror på det, kan du bide spidst på, at vi når det. Vi kommer tilbage og vi kommer tilbage med styrke, slår Tom Køhlert fast overfor brondby.com, før han haster videre i programmet.

Der er et fly der skal nås og kampe der skal ses. Forberedelserne er i fuld gang.