Køhlert: Defensivt fokus

09.05.2007 23:48

- To hold, der ikke skaber noget. Vi har haft store problemer i forsvaret de sidste par kampe, og har naturligt fokus på, at få defensiven stabiliseret, og FCK ved vi jo er godt organiseret bagtil. Det resulterer i en kamp, hvor vi har en chance hver. FCK scorer på deres, og Molle får ikke sendt vores ind, og så ender det som det gør.

- Det var ikke en god gang fodbold i dag, men for os var fokus på at få organiseret defensiven, og det lykkedes. Vi skifter lidt rundt i anden halvleg, og spiller en klassisk 4-4-2 i en periode, hvorefter vi sender Per Nielsen helt frem til sidst, for at skabe et pres på dem. Det lykkedes til gengæld ikke rigtig, for de stod godt bag til.

Kabale - igen

- At FCK ender med at sikre sig mesterskabet her, har jeg ikke rigtig noget forhold til. De er det klart bedste hold i år, og derfor er mesterskabet fuldt fortjent. De udviser en stabilitet og styrke, som vi skal matche og lære af. Man skal altid lære af et mesterhold, ligesom de har gjort af os, det siger sig selv, konstaterer Køhlert, der kan se frem til at skulle lægge puslespil endnu en gang, når holdet skal sættes til weekendens kamp i Herning.

- Ja, vi får Berthelsen lyskeskadet, og samtidig er både Lantz, Rytter og Per Nielsen i karantæne, så det er lige før vi skal bede om udsættelse, så vi har spillere nok, kommer det knastørt.

- Det har været et  problem hele året, at vi har spillet med reserver og reservernes reserver. På den måde har vi fået testet mange flere spillere, end vi ville kunne normalt, og selvom det ikke har været det bedste forhold for at skabe resultater, kan vi også bruge den slags konstruktivt, forklarer han.

- FCK kan vi kun ønske tillykke med mesterskabet. Det blev ikke vundet i dag, men over en lang stabil sæson. Det er hvad vi er oppe mod fra næste sæsonstart, men vi vil nu gerne slutte foråret af så godt som muligt, lover cheftræneren.