Køhlert ærgrer sig

06.05.2007 21:27

- Vi fik en fantastisk modtagelse af fansene, og alle var meget opsat på at give den en skalle fra start. Så sker det, der bare ikke må ske, og FCN kommer foran efter 30 sekunder. Det ryster åbenbart holdet i en grad, der gør at vi slet ikke hænger sammen i de næste 25 minutter, men selvom vi kunne have været bagud med 3, kommer vi virkelig stærkt igen.

Tom Køhlert fortæller om dagens oplevelser i Farum, på dét, der til dagen var lavet om til Brøndby Stadion af de mange medrejsende fans.

Utrolige fans

- De var helt utrolige. Fra vi kom med bussen, hvor vi blev modtaget med flag og sang, til opvarmningen og starten af kampen. Endnu mere imponerende var det dog, at langt det meste af tribunen og en del af langsiden valgte at bakke op, og endda give den en ekstra skalle da holdet havde mest brug for det. Det var stor klasse, og jeg fik sgu kuldegysninger flere gange, smiler Køhlert.

Om selve kampen fortæller han:

- Ved 0-2 overvejer jeg at skifte et par spillere ud, men det nåede jeg ikke, før Retov fik et spark og vi kunne sende Daugaard på banen. Vi scorer kort efter til 1-2, på et mål hvor Duncan igen skaber en masse ud af ingenting. Herfra synes jeg kampen vender. Daugaard og Spellman gør det godt, og vi får mere styr på defensiven, da vi bytter rundt på Berthelsen og Rasmussen. Forrest viser Duncan igen hvad han er gjort af, og både Marc Olsen og Katongo giver liv i kantspillet.

Fans

Køhlert roser fansene for fantastisk opbakning.

Kunne have lukket

- Havde vi haft den løbevillighed holdet viser den sidste time hele sæsonen, havde vi ikke ligget hvor vi gør. Jeg er imponeret over, at vi kan rejse os på den måde, og egentlig kunne og burde vi have lukket til 4-2 længe inden de udligner. Vi har et skud på stolpen, og en David Williams i topform havde vel scoret 2-3 mål i dag.

- Nu ender den 3-3, og overordnet er det vel et rimeligt resultat. Vi ærgrer os selvfølgelig over, at vi lader FCN score på deres eneste reelle chance i anden halvleg, men jeg kan tage mange positive ting med fra Farum i dag. Og så skal de mange fans, der valgte at støtte holdet i modgangen have en stor tak, de viser klassen i dag, mener Køhlert, der også lige når at runde onsdagens opgør:

- Nu gælder det så FCK. Dem har vi slået 2 af 3 gange i år, så vi går selvfølgelig efter den 3.sejr. Det bliver en spændende udfordring, hvor jeg forventer stor kamp på midten, og med 2 hold, der vil vinde.

David Williams

David Williams havde bl.a. et skud på stolpen, men den lille australier var uheldig med sine afslutninger.