Kan du slå spillerne?

02.05.2007 09:26

Marc Olsen er en af Brøndbys bedste ved et bordfodbold-bord og nu på lørdag har du måske mulighed for, at teste evnerne af mod unge Olsen. Marc Olsen stiller nemlig op i bordfodboldbturneringen i 1964 på lørdag med U-20 spilleren Jacob Berthelsen ved sin side.

Hvis du er frisk på at teste dine evner af i bordfodbold og dyste om flotte præmier, skal du allerede nu tilmelde dig til bordfodbold-turneringen, der er delt op i to: En ungdomsturneringen for alle under 15 og en voksenturnering for alle over 15.

1964 Bordfodboldcup

  • Under 15 år: Start kl. 13
  • Over 15 år: Start kl. 16

Der spilles indledende puljer a' 4 hold. Alle hold er garanteret mindst 3 kampe. Det bedste hold fra den indledende pulje går videre i slutspillet, der afvikles som cup, hvor kun vinderen af slutspilskampen går videre.

Pris: 100 kr. pr. hold (2 personer). Billetter kan købes i 1964 fra tirsdag den 24. April. For medlemmer af Brøndby Kids koster billetten kun 50 kr. pr. hold. Vis dit medlemskort, når du køber billetten.

Præmier

1. præmien for Under 15 turneringen: Til hver af vinderne er en Brøndby IF original spillertrøje, en signeret Adidas fodbold samt 2 billetter til koncert med B-Boys, Infernal og Unite.

2. præmien for Under 15 turneringen. Til hver af taberne af finalen er der 2 billetter til koncert med B-Boys, Infernal og Unite.

1. præmien for Over 15 turneringen: Brøndby IF original spillertrøje, en signeret Adidas fodbold, samt 1 kande med øl.

2. præmien for Over 15 turneringen: Canal+ kasket, samt 1 kande med øl

Bordfodbold

Bordfodboldturneringen afvikles lørdag den 5. maj i 1964 på disse Brøndby-bordfodboldborde. Marc Olsen og Jacob Berthelsen deltager i turneringen, hvor der er fede præmier til de bedste.