Jomo Cosmos kommer til Danmark

22.05.2007 13:24

Først var det Chris Katongo som kom på dansk græs, og nu følger hans  tidligere holdkammerater fra Jomo Cosmos der kommer til Danmark på trænings- og kampophold i juni.

Især kamp-aktion kommer til at fylde meget for sydafrikanerne. Den 1. juni deltager de nemlig sammen med Brøndby IF i en trekants-turnering på Kolding Stadion, hvor først Kolding og siden hen de blå-gule møder Jomo Cosmos over 45 minutter, og endelig sluttes af med et opgør mellem Kolding FC og Brøndby IF.

Du kan desuden møde Brøndby Kids i Kolding Storcenter samme dag som led i Faxe Kondis Drible Tour.

Chris Katongo med sin akrobatisk scoringsjubel.

Chris Katongo med sin akrobatiske scoringsjubel.

To dage senere, den 3. juni kl. 15:15, er det Brøndby Stadions tur til at lægge græs til endnu et opgør mellem Brøndby IF og Jomo Cosmos. Brøndby IF havde i den forbindelse anmodet DBU om at flytte 2. divisions-opgøret mellem Brøndby og Skovlunde til kl. 12:30, således at der kunne afvikles et dobbelt-arrangement, men DBU har valgt ikke at flytte kampen, hvorfor 2. divisionskampen spilles samtidigt, dvs. kl. 15 på bane 2. I stedet spiller Brøndby IF's kvindehold guldkamp kl. 13 på Brøndby Stadions græstæppe.

Billetter til kampen sælges ved indgange på kampdagen. Billetprisen er 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Sæsonkortholdere for sæsonen 2006/2007 har adgang til kampen med 1 ledsager, lige som Brøndby Kids har gratis adgang med 1 ledsager. Brøndby Stadions nedre tribuneafsnit er åbne til kampen, og der er fri seating.

Ekstra

  • Læs mere om kampene i Kolding