Howard: Dejligt at være tilbage

13.05.2007 00:01

Engelske Mark Howard var en af årsagerne til, at Brøndby kun indkasserede ganske få mål i starten af forårssæsonen. De seneste uger har Howard imidlertid siddet ude med en skade, men lørdag mod FC Midtjylland var han med igen.

- Det var dejligt at være tilbage. Jeg har mistet tre-fire uger, og det er slet ikke det samme at se det på tv, som at være med på holdet, fortæller Howard.

Fireback-kæden bestod udover Howard af Berthelsen, Kildentoft og Molle, da Per Nielsen måtte stå over.

- Per er en god spiller, det ved alle, men han var i karantæne, så vi var nødt til at gøre vores bedste uden ham. Jeg synes, vi gjorde det godt, selvom vi alle dernede var 20-21 år, siger Howard.

- Før kampen har jeg kun trænet halvanden gang og ellers mest lavet løb og vægttræning. Jeg følte mig måske lidt rusten i starten, men ellers var det okay.

Howard med igen efter skadespausen.

Howard med igen efter skadespausen.

Elsker target men

Mod FC Midtjylland stod Howard mange gange over for den moldaviske angriber Serghei Dadu, og sådan et tårn har Howard intet imod.

- Jeg kan godt lide at spille mod sådan en type angriber. Det er lidt ligesom i England, hvor man spiller over for den type target man. Det bliver en fysisk duel, og det kan jeg godt lide, fortæller Howard, der gik ud med et kvarter igen.

- Jeg blev lidt stiv mod slutningen og var nødt til at gå ud. Jeg signalerede til bænken, at jeg ville ud, men jeg regner med at være med igen mod OB næste søndag, siger Howard, der fra bænken også fulgte intenst med i slutfasen.

- Da jeg så Duncans skud til sidst, bad jeg lidt til den gik ind, men uafgjort var et okay resultat.