Fortsat billetter til FCK-kamp

07.05.2007 14:13

Onsdag aften står Brøndby IF overfor F.C. København for sidste gang i denne sæson og interessen for arvefjende-opgøret er stor. Der har været godt gang i billetsalget, og det er fortsat muligt at købe billetter til de neutrale tilskuerafsnit.

F.C. København har fået stillet de ønskede 1500 billetter til rådighed til udeholdets tilskuerafsnit, som nu er udsolgt. FCK har bedt om yderligere billetter til kampen, et ønske Brøndby IF af sikkerhedsmæssige hensyn desværre ikke kan opfylde.

Der er fortsat en del billetter til salg til kampen, billetter der kan købes i Brøndby Shoppen. I henhold til normal sikkerhedsprocedure på Brøndby Stadion må man ikke bære udeholdets spilletrøje på de neutrale pladser.

Der kan købes neutrale billetter til Nordea og DNE-tribunen, mens Brøndby-fans kan købe billetter på Faxe-tribunen.

Flere tusinde billetter til salg

F.C. København har kontaktet Brøndby IF med ønsket om at vise kampen live på storskærm i Parken, en forespørgsel Brøndby IF i første omgang har sagt nej til.

- Vi har fået en forespørgsel fra F.C. København, der vil vise kampen live på storskærm i Parken. Det giver vi normalt tilladelse til ved udsolgte kampe, men da der fortsat er en del billetter til salg, kan vi ikke forsvare at give en sådan tilladelse. Bliver kampen udsolgt kan FCK naturligvis vise kampen på storskærm i Parken, begrunder kommerciel direktør Ole Palmå beslutningen.

Tak for støtten

F.C. København var modstanderen da Brøndby IF vandt Royal League-trofæet tidligere på året. Onsdag står de to klubber overfor hinanden for sidste gang i denne sæson og du kan fortsat sikre dig billetter til kampen.