Duncan og landsholdet i Brøndby

24.05.2007 13:50

Brøndbys nybagte landsholdsspiller Morten Duncan Rasmussen fik her til formiddag en forsmag på, hvad næste uge bringer.

Landstræner Morten Olsen havde kaldt en række spillere til træning i Brøndby, bl.a. med deltagelse af Brøndby-bomberen, der har karantæne når Brøndby IF i aften møder Silkeborg i sæsonens sidste udekamp.

Udover Duncan var Dennis Rommedahl, Nicklas Bendtner, Thomas Sørensen, Kasper Bøgelund, Martin Laursen, Leon Andreasen og U-landsholdsspillerne Kasper Schmeichel og Bo Storm på græs i Brøndby.

Her fik spillerne testet evnerne i "kant", positionsspil, afslutningsspil og spil til to mål. Især i afslutningsøvelserne viste Duncan skarphed med en lang række gode afslutninger.

- Det gik da ok. Det var en stille og rolig træning og det var hyggeligt at få hilst på drengene. Jeg kender jo bl.a. Leon fra tiden i AGF og det var sjovt at se ham igen. Nu har jeg en kamp søndag, som jeg vil vinde og så handler det om landsholdet i næste uge, siger Duncan til brondby.com.

A-landsholdet samles i næste uge op til EM-kvalifikationskampene mod Sverige og Letland den 2. og 6. juni.

Morten Duncan Rasmussen

Duncan trænede med nogle af landsholdsspillere i dag i Brøndby. I næste uges samles de i Vedbæk som optakt til EM-kvalifikationskampene mod Sverige og Letland.