Duncan fik et chok

12.05.2007 23:44

I de fleste af forårets kampe har Morten Duncan Rasmussen været hovedperson, fordi han har scoret en bunke mål. Lørdag i Herning var han i fokus, da FC Midtjyllands Oluwafemi Ajilore blev præsenteret for det røde kort efter en duel med Duncan.

- Jeg tror, han taber hovedet. Han rammer først ind i en vores, og så slår han mig på armen, så det er fair nok, han ryger ud. Man må ikke slå efter hinanden på fodboldbanen. Jeg fik et chok over, at han slog ud efter mig, det er jo ikke en boksering, vi er kommet i, lyder det fra Duncan, der synes, der var tale om en meget lige kamp.

- Vi har en halvleg hver. De er bedst i første halvleg, og vi er i anden halvleg, siger Duncan, der sammen med holdkammeraterne nu har tre kampe tilbage i sæsonen.

Udvisningen

Duncan liggende i græsset mens Femi vises ud af dommer Nicolai Vollquartz.

Ikke på frihjul

- Vi går efter at få spillet et hold sammen til den nye sæson. Vi ved godt, vi ikke kan rykke så meget opad eller nedad. Det gælder om at spille nogle gode kampe her til sidst. Vi ved godt, der bliver snakket en del om jydekompleks, så vi kan ikke spille på frihjul, siger Duncan.

Før kampen havde Køhlert motiveret spillerne ved hjælp af en provokerende kommentar fra FC Midtjyllands Kristian Bak, men det var nu ikke noget, der påvirkede Duncan synderligt.

- Jeg spekulerer ikke så meget på, hvad de andre siger, men både Kristian Bak og vi andre ved godt, at de ikke er klasser bedre end os. De har spillet godt i år, og det skal de have ros får, og vi har spillet dårligt, men at de er klasser bedre end os, det viste de i hvert fald ikke idag, lyder det fra ligaens tredjemest scorende, Morten Duncan Rasmussen.