Duncan ét mål fra toppen

07.05.2007 10:01

Brøndbys formstærke angriber, Morten "Duncan" Rasmussen, har for alvor fundet målnæsen her i foråret i SAS Ligaen. Med to scoringer i søndagens 3-3-opgør i Farum Park mod FC Nordsjælland kommer "Duncan" op på 10 mål, siden forårssæsonen blev fløjtet i gang, og dermed er han blot ét mål fra forårets topscorer, AaB's Rade Prica.

Til gengæld er der langt ned til nummer tre på listen. FC Nordsjællands Morten Nordstrand har ligesom FCK's Michael Silberbauer og FC Midtjyllands Frank Kristensen nettet fem gange siden midten af marts.

Duncan

"Duncan" har med 10 mål i forårets kampe vist forrygende målform.

På den samlede topscorerliste har Brøndby-angriberen på flotteste vis sneget sig op på tredjepladsen med 13 mål. Kun Morten Nordstrand med 15 og Rade Prica med 16 mål har scoret flere mål i denne sæson. Hvem havde troet, at det skulle være stillingen, i det "Duncan" blot havde tre scoringer i hus, da vinterpausen satte ind?

Brøndby passerede i øvrigt 180.000 tilskuere på udebane i denne sæson, hvor de blå-gule er ligaens suverænt mest sete mandskab. Det præcise tilskuertal på udebane er 184.033 eller 13.145 i gennemsnit. Netop søndagens modstander, FC Nordsjælland, kommer tættest på med 9.074 tilskuere pr. udekamp i denne sæson.

Den gule mur

Den gule mur stod bag spillerne i med-og modgang. Det er en af forklaringerne på, at Brøndbys er mest set på udebane i Danmark.