Brøndbys bomber - nu med 0,87 i snit

07.05.2007 09:30

- Vi giver ikke op, og selvom vi kommer skidt i gang får vi scoret, og får endda vendt kampen i en grad, der gør, at jeg synes vi havde fortjent at vinde. Vi går fra 0-2 til 3-2, og viser at vi altså har moralen i orden. I den sidste time skaber vi jo chancer nok til, at kunne køre en komfortabel sejr hjem, men det lykkedes desværre ikke.

- Har de overhovedet en chance, udover den de scorer på, i anden halvleg, spørger Morten Duncan Rasmussen ud i luften efter kampen.

- Omvendt har vi et stolpeskud og 2-3 friløbere, men vi var ikke helt skarpe nok. Selvfølgelig er jeg skuffet, selvom jeg får puttet et par stykker ind, for vi viste virkelig god moral i dag, og hvis folk kæmper sådan hver gang, har vi virkelig noget at se frem til.

- I dag ærgrer vi os over de tabte point, og i morgen bruger vi de positive ting vi fik med, når vi arbejder frem mod onsdagens kamp på Brøndby Stadion, konstaterer topscoreren der nu er oppe på 13 SAS Liga-mål i blot 15 kampe.

Målsnittet lyder nu på imponerende 0,87 mål pr. kamp i SAS Ligaen.

Duncan

Duncan får her prikket bolden så den går i en bue over fremstormende Kim Christensen i FCN-målet, mens Michael Ribers blot kan se til.

Duncan

Klassemål af en klasseangriber. Duncan jubler på Farum Park.

Duncan

Målet var Duncans 12. i liga-sammenhæng.

Duncan

Brøndbys bomber bombede videre. To mål i går i 3-3 kampen. Duncan er nu oppe på 13 mål i 15 SAS Liga-kampe og det giver et imponerende snit på 0,87.