Brøndby Dage 2007

16.05.2007 15:18

Sidste års Brøndby Dag blev en stor succes for tusinder af børn og deres familier som fik en hyggelig dag med hele Familien Brøndby på Brøndby Stadion.

I år udvides antallet af dage med aktiviteter, og det hele skydes i gang med Kjeld Rasmussen Cup der i år byder på et besøg af Thomas Kahlenberg og Auxerre onsdag den 11. juli kl. 19 på Brøndby Stadion. 

Torsdag og fredag 12. og 13. juli vil der være åbne træninger på bane 3, mulighed for autografer og rundvisninger. Ligeledes vil Brøndby Kids Lounge være åben og Apollo Park vil være slået op foran sportsbaren 1964 der byder på at et væld af gamle Brøndbykampe og dagens Tour de France-etaper fra de 27 fladskærme.

Du kan også melde dig til Apollo Fan Cup der er en five-a-side fodboldturnering. Afhængigt af tilmeldinger vil indledende runder blive afviklet torsdag og fredag den 12. og 13. juli med finaler den 14. juli.

Brøndby Dag 2006

Der slappes af efter en omgang boldspil med SAS Liga-spillerne.

Kom tæt på spillerne

Lørdag den 14. juli er dagen hvor den "klassiske" Brøndby Dag finder sted. Dagen starter med det traditionelle Åbent Hus-arrangement på stadion fra kl. 11 til 13. Her kan du se spillerne træne, og via lodtrækning kan Brøndby Kids komme til at spille kamp med spillerne. Du kan også få taget dit billede sammen med spillerne og naturligvis også få deres autografer.

Brøndby Dag 2006

Få taget dit billede med spillerne.

Dagen byder desuden på et væld af familieaktiviteter og musik på pladsen foran 1964 og cricketbanen, ligesom Apollo Fan Cup indledende runder spilles færdige, og finalerne afvikles.

Brøndby Dage 2007

  • 11. juli: Hils på gamle og nye spillere til Kjeld Rasmussen Cup:
    Brøndby IF- AJ Auxerre kl. 19.

  • 12.-13. juli: Åbne træninger, autografskrivninger, rundvisninger stadion, Apollo Park, Brøndby Kids, Gyldne Brøndbyøjeblikke i 1964, Apollo Street Cup

  • 14. juli: Åben Hus på Brøndby Stadion: Spil med og få taget dit billede med truppen, familieaktiviteter, Apollo Park, Brøndby Kids, musik, Apollo Street Cup finaler og meget mere. 

Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen i anden uge af juli, hvor Brøndby IF indbyder fans, spillere, samarbejdspartnere til sammen at starte sæsonen 2007/2008 med et brag.