2 udesejre i 1 sommerkamp

30.05.2007 21:18

Brøndby IF hentede her til aften to udesejre, i samme kamp. Det skete da de blå-gule gæstede sydfyn, hvor FC Sydfyn og et udvalgt Svendborg-mandskab var modstanderne i aftenens sommerkamp på Høje Bøge Stadion.

I 1. halvleg var det FC Sydfyn der var modstanderholdet og den kamp vandt Brøndby 5-0 efter 45 underholdende minuter, med god underholdning til de ca. 1000 tilskuere. Thomas Rasmussen, Martin Spelmann, Marc Olsen, Marcus Lantz og til sidst Mads Jørgensen scorede målene. Sidstnævnte fik comeback efter flere måneders skadesfravær.

I 2. halvleg var det spillere fra et udvalgt Svendborg-mandskab der var modstanderholdet. Her fik Brøndby-spillerne kamp til stregen af et tændt mandskab. Takket være et sejrsmål 30 sekunder før tid, sikrede Lukasz Cieslewicz en 2-1 sejr til Brøndby, der havde Mikkel Bischoff i anførerens rolle.

Fredag skal Brøndby igen i aktion, denne gang i Kolding, hvor der er trekantsturnering mellem Brøndby IF, Kolding FC og Jomo Cosmos.