Travlt i den sportslige sektor

01.06.2007 15:21

- Vi har i den sportslige ledelse brugt foråret til at vurdere truppens kvalitet, og det er vel ikke nogen overraskelse, at vi har fundet bundniveauet uacceptabelt lavt. Vi har løbende kortlagt truppen, og udpeget de områder, hvor vi skal have et kvalitetsløft, og det arbejde har vi været i gang med noget tid, siger sportschef Anders Bjerregaard.

- Vi har på nuværende tidspunkt hentet Peter Madsen, som i profil og kvalitet passer perfekt til de behov vi havde på de områder han dækker, men vi regner ikke med at være færdige med det. Vi vil gerne have truppen klar så snart som det nu kan lade sig gøre. Det gælder både med hensyn til forstærkninger, og spillere, der skal den anden vej.

- Der er flere parter, der skal være enige, så vi kan desværre ikke bestemme alt selv. Det ville være skønt hvis verden hang sådan sammen, men i nogle tilfælde må vi være lidt tålmodige. Vi har fra start haft nogle positioner, hvortil vi søger forstærkning og vi er naturligvis klar til at slå til, hvis den rette mulighed byder sig, som eksempelvis med Peter Madsen.

Først på ugen var cheftræneren i udlandet for at se på spillere og den strategi og arbejdsplan der er lagt, bliver fulgt af de sportslig ansvarlige.

- Nøgleordet er kvalitet. Den eller de forstærkninger vi måtte hente skal være spillere, vi har set flere gange, spillere hvis personlighed vi har fået et godt indblik i, og som vi mener vil styrke truppen nu og her. Erfaring i truppen er naturligvis tungtvejende, men vigtigst er, at kvaliteten passer til vores krav om, at spille med helt i toppen i næste sæson, så derfor skal man jo ikke afvise store talenter.

Anders Bjerregaard

Sportschefen er i fuld gang med justeringen af A-truppen. Senest er kontrakten med Rector ophævet.