To nye i A-truppen

23.06.2007 08:30

Peter Madsen er ikke sommerens eneste nye ansigt i A-truppen. Cheftræner Tom Køhlert og sportschef Anders Bjerregaard har således forfremmet to U-21 talenter til en plads i A-truppen op til den nye sæson.

Det drejer sig om den lovende forsvarsspiller Anders Randrup og angrebstalentet Nicolaj Agger. De to 18-årige talenter har ved flere lejligheder vist deres store potentiale, ikke mindst i A-trup sammenhæng.

En til forsvaret og en til offensiven

Anders Randrup er ny mand i A-truppen og regnes for en fremtidens mand til Brøndby-forsvaret. Den angrebsivrige back imponerede alt og alle i mange af forårets kampe. Han debuterede som venstreback, skønt han primært er højreback. Fra første fløjt imponerede han med stærkt forsvarsspil i de 9 kampe han nåede at spille i foråret (var ude i ca. en måned med en skadet skulder).

Nicolaj Agger er også ny mand i A-truppen. Agger har gennem årene været en af klubbens mest talentfulde angribere og i efteråret debuterede han med to scoringer i UEFA Cup-kampen mod Flora Tallinn. Agger kan spille helt på top, bag spidsangriberen og på venstrekanten.

Både Anders Randrup og Nicolaj Agger får nye numre indenfor den kommende tid. Det samme gør Morten Cramer, mens Marc Olsen, Chris Katongo og David Williams alle har valgt at beholde deres trøjenumre for den kommende sæson.

Anders Randrup

Anders Randrup - en coming man på Brøndby-holdet.

Nicolaj Agger

Fætter Agger debuterede med to kasser. Nu er det blot 18-årige angrebstalent rykket op i A-truppen.