Sidste chance for sæsonkortrabat

14.06.2007 16:02

I morgen fredag er sidste chance for at forny dit sæsonkort inden fornyelsesperioden med 200 kr. i rabat, udløber. Lørdag frigives de pladser som ikke er fornyet og tildeles dem som køber sæsonkort for første gang.

Sæsonkortet sikrer dig din egen plads når næste sæson sparkes i gang med minimum 17 SAS Liga-hjemmekampe, hvor de etablerede Brøndby-profiler Martin Ericsson, Kasper Lorentzen, Morten Duncan Rasmussen, Chris Katongo og den nye angrebsprofil Peter Madsen sætter kursen mod toppen af dansk fodbold.

Med et sæsonkort til næste sæson får du også adgang til Kjeld Rasmussen Cup, hvor Brøndby IF møder den tidligere Brøndbyprofil og nuværende landsholdskreatør Thomas Kahlenbergs franske klub, Auxerre.

Har du ikke sæsonkort i dag, kan du selvfølgelig også købe et sæsonkort og få rabat i samme periode. Du kan læse mere om vilkår og priser for sæsonkort 2007/2008 her.

Bliv en del af oplevelsen.

Bliv en del af oplevelsen med et sæsonkort til Brøndby Stadion. Fredag den 15. juni er sidste mulighed for at forny sæsonkort og samtidig spare 200 kr.

Køb dit sæsonkort her