Sejr og nederlag i Jylland

01.06.2007 21:48

Onsdag hentede Brøndby IF udesejre på Fyn og her til aften fulgte de blå-gule så op med en sejr og et nederlag i Jylland. I en trekantsturnering i Kolding mellem Kolding FC, sydafrikanske Jomo Cosmos og Brøndby IF vandt Køhlerts tropper den første kamp mod Jomo Cosmos.

Et ganske ungt Brøndby-mandskab, med femU-21 spillere i startopstillingen, tabte dog 2-0 til Kolding. Alle kampe blev spillet af en halvlegs varighed. Selvom Jomo Cosmos besejrede Kolding FC i den første kamp, var det værterne der vandt turneringen med den bedste målscore foran ca. Ca. 2000 tilskuere.

I den første kamp (halvleg) mødte Brøndby Como Cosmos, Chris Katongos tidligere klub. Og det var sydafrikanerne der startede kampen bedst. Efter seks minutters spil lykkedes det angrebsprofilen Kalvin Kadi at overliste Morten Cramer.

Kadi fik en stikning, Cramer kom ud at sit mål for blot at se bolden blive lobbet over ham. En flot scoring der gav de mange tilskuere noget at juble over.

Efter en halv times spil knaldede Thomas Rasmussen et frispark direkte i mål og to minutter før slutfløjtet var det så Thomas Rytter, der sikrede sejren.

Unge fik chancen

I kampen mod Kolding havde Køhlert givet plads i startopstillingen til mange af de helt unge talenter fra U-21 truppen.

Således var der spilletid til Daniel Stenderup, Pierre Kanstrup, Mark Leth Pedersen, Niclas Rønne og Lukasz Cieslewicz. Thomas Mrva fik også spilletid i begge kampe, mens stortalentet Mark Leth Pedersen fik lejlighed til at vise lidt af sit store potentiale.

Kolding vandt kampen på to mål af Akeem Agbetu, der først lobbede bolden over Michael Tørnes i målet. Den afslutning tog overliggeren hvorefter Tørnes lidt uheldigt fik bolden i eget net. 2-0 målet skabte Agbetu på egen hånd ved at overløbe sin direkte modspiller.

Ny kamp mod Jomo Cosmos

Nederlaget til Kolding FC kunne dog ikke fjerne indtrykket af en underholdende affære mod Jomo Cosmos. Netop de to hold står overfor hinanden på søndag på Brøndby Stadion, til en "rigtig" kamp på 2 x 45 minutter.

Det bliver bl.a. interessant at se Jomo Cosmos-profilen Calvin Kadi, der viste lovende takter i Brøndbys 2-1 sejr over sydafrikanerne.