Randrup: Fedt at være med

26.06.2007 14:21

Mandag var første dag som ny spiller i A-truppen og for 18-årige Anders Randrup var det en stor dag i en kort karriere. Efter debut og flotte præstationer i foråret har cheftræneren forfremmet det store forsvarstalent.

- Nu er det jo kun første dag, men det er da sjovt allerede. Det er jo lidt noget andet nu at være fast mand i truppen i forhold til i foråret hvor det var lidt frem og tilbage. Nu skal jeg følge programmet og skal kun tænke fodbold fuldtid, uden skole og lektier. Det bliver en omvæltning, smiler Randrup der tirsdag formiddag skulle til en sidste og afsluttende eksamen på Ishøj Handelsskole.

Mod nye mål 

Hvordan vil du se tilbage på foråret?

- Det var et stort forår. Og egentlig også meget mærkeligt med al den opmærksomhed der pludselig kom. Jeg vidste jo godt hvad jeg kunne før, men pludselig var der bare mange flere der lagde mærke til det man lavede. Jeg kunne i hvert fald godt mærke hvor stor en klub det er, og hvor meget opmærksomhed der er omkring det hele.

 Har du talt med Tom omkring din egen rolle på holdet?

- Tom har sagt til mig, at hvis jeg fortsætter min udvikling så ser det godt ud, smiler han beskedent.

- Jeg har også selv tænkt meget over min egen rolle. Jeg skal finde min plads og så spille mig ind omkring holdet. Og sørge for at blive på jorden.

Du rykker op i en stor trup med mange spillere med forskellige kvaliteter. Hvem kan du lære af?

- Dem alle sammen. Det er jo bedre spillere og der er stor forskel på U-21 og så A-truppen. Jeg kigger selvfølgelig meget på en som Rytter, der spiller en af de pladser jeg spiller. Hvad han kan og hvad han gør når han spiller. Det samme gør jeg med dem der spiller i midterforsvaret, på midtbanen og på kanten.

- Så jeg lærer hvordan de spiller og ser hvordan mit spil kan passe med deres måde at spille på. Med mange af spillerne heroppe har de jo udviklet deres spillestil og der er mange med forskellige spidskompetencer, forklarer backen der endnu ikke har fået fast plads i omklædsningrummet.

- Jeg har ikke fået mit trøjenummer endnu, og låner indtil da nr. 12, siger den nye unge mand der også finder plads til fis og ballade når han ikke er trukket i træningstøjet.

- Det skal der jo også være plads til, slutter han med et stort grin.

Anders Randrup rejser ikke med til Østrig i første omgang. Først skal skoletiden afsluttes med overrækning af eksamensbevis og efterfølgende afslutning. Efter planen er han med når Brøndby fredag spiller sæsonens første træningskamp mod Altach.

Anders Randrup

Den nye mand i truppen slæber bolde til og fra træning. En rolle Anders Randrup er helt indforstået med er hans den kommende tid.