Peter Madsen har valgt sit nummer

04.06.2007 13:48

Han spillede sig ind i hjerterne hos tusinder af Brøndby-fans med først nr. 29 på ryggen. Siden blev han forfremmet til nr. 20 og til sidst løb han rundt med det magiske 10-tal på ryggen.

I dag har Brøndby IF's Peter Madsen, der skifter tilbage til klubben fra FC Köln, så valgt sit nye trøjenummer.  Og det bliver det nummer som Stefan Shmidt, Mads Junker og Oumar Barro senest har spillet i.

- Peter sagde allerede da vi underskrev kontrakten, at han ikke ville spille i et trøjenummer som han har spillet med før i Brøndby IF. I dag har jeg så talt med Peter og han har selv valgt, at han vil spille med nr. 13, forklarer sportschef Anders Bjerregaard, der forventer, at der kommer flere nummerændringer i løbet af sommeren.

Peter Madsen debuterede i en alder af bare 18 år for Brøndby, med et mål i hjemmekampen mod Vejle den. 20. april 1997. Peter Madsen har til dato spillet 140 kampe for Brøndby IF og scoret 48 mål i alt.

Køb din egen Peter Madsen-trøje

Hvis du vil være en af de første til at sikre dig en Brøndby hjemmebane-trøje med nr. 13 og "Madsen" som tryk, er det muligt fra på fredag i Brøndby Shoppen. På fredag er det også muligt at bestille Madsen-trøjer via webshoppen her på brondby.com.

Peter Madsen

Peter Madsen har valgt sit trøjenummer som han skal spille i når han tiltræder i Brøndby IF. Angrebsprofilen skal i fremtiden løbe rundt med nr. 13 på ryggen.

Peter Madsen

Peter Madsen præsenteres på pressemøde, i selskab med cheftræner Tom Køhlert og sportschef Anders Bjerregaard.