Per B: Flot opbakning og spændende kamp i vente

02.06.2007 09:40

Brøndby IF hentede i aftes en sejr i Jylland, da sydafrikanske Jomo Cosmos blev besejret 2-1 ved en trekantsturnering i Kolding. Kampen mod Chris Katongos tidligere klub var en forsmag på, hvad der venter i morgen på Brøndby Stadion, hvor de to klubber spiller opvisningskamp kl. 15:00.

- Jomo Cosmos er et spændende hold med mange gode spillere. De er som alle afrikanske hold teknisk stærke og så er de utrolig hurtige på fødderne. Det er underholdende når Jomo spiller og vi fik set dem spille to gode halvlege i Kolding. Det skal blive spændende at møde dem over en hel kamp på 2 x 45 minutter, siger adm. direktør Per Bjerregaard, der var med på sidelinjen i Kolding, hvor Kolding FC, Jomo Cosmos og Brøndby IF spillede trekantsturnering med kampe af en halvlegs varighed.

Stor opbakning

Ved gårsdagens vellykkede arrangement i Kolding havde ca. 2000 tilskuere fundet vej til Kolding Stadion. Langt de fleste bar Brøndby-trøjer og de sørgede for fremragende stemning.

- Vi oplevede en rigtig god opbakning på tribunen. Der var en god stemning, med sange og flag. Det var som Brøndby Stadion, bare i mindre format. Fansene stod og hoppede sammen og det var noget spillerne lagde mærke til inde på banen. Det talte vi alle om efterfølgende, fortæller Bjerregaard videre.

- Det er altid en fornøjelse at komme ud til de her opvisningskampe rundt i landet. Her mærker vi hvor stor opbakning der er til Brøndby og det var rart at få hilst på de jyske fans. Vi forsøger så at betale tilbage med godt spil på banen. I går besejrede vi Jomo i en god kamp og tabte desværre efterfølgende til Kolding hvor vi spillede med et meget ungt hold. Vi havde gerne hentet endnu en sejr her i Jylland, men sådan skulle det ikke gå, smiler han.

Sæsonens sidste hjemmekamp

Allerede i morgen skal Brøndby igen i kamp. Jomo Cosmos gæster Brøndby Stadion til en opvisningskamp, der blev aftalt i forbindelse med købet af Chris Katongo i den sydafrikanske klub tilbage i januar måned. Bjerregaard håber at mange finder vej til denne sæsons sidste hjemmekamp.

- Det er en god mulighed for at se Brøndby en sidste gang i denne sæson på eget græs. Vi så i går hvordan Jomo spiller og det kan godt blive underholdene. Der er nogle gode profiler, og selvom vi desværre ikke kan få Katongo i aktion pga. landsholdsopgaver, er jeg sikker på, at det bliver en god og underholdende kamp, forudser Bjerregaard afslutningsvis.

Billetinformation

Billetter til kampen sælges ved indgange på kampdagen. Billetprisen er 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Sæsonkortholdere for sæsonen 2006/2007 har adgang til kampen med 1 ledsager, lige som Brøndby Kids har gratis adgang med 1 ledsager. Brøndby Stadions nedre tribuneafsnit er åbne til kampen, og der er fri seating.

Chris Katongo

Der bliver lejlighed til at se afrikansk boldkunst i morgen på Brøndby Stadion, når Katongos tidligere klub Jomo Cosmos møder Brøndby IF i sæsonens sidste hjemmekamp.

Fed hjemmeside med runde hjørner

Jannick Utke