Next stop: Træningslejren

27.06.2007 10:04

Efter to dage med træning i vante omgivelser, rejser Brøndby-truppen med trænere, ledere og hele den fysiske stab her til formiddag på træningslejr. SAS maskinen SK1665 flyver delegationen til München, hvorfra Brøndbybussen kører dem det sidste stykke til træningslejren i Østrig.

Her venter en del træninger og to træningskampe. Fredag spiller Brøndby IF sæsonens første træningskamp, mod RC Rheindorf Altach kl. 19:00 på Stadion Schruns (læs mere her). Herefter rejser truppen til Schweiz., hvor holdet møder de schweisiske mestre FC Zürich. Den kamp spilles søndag den 1. juli kl. 15:30 på Celerina ved St. Moritz.

Forventningsfuld træner

- Efter to opstartsdage i vante omgivelser venter der nu en lille uges koncentreret træningslejr, med træninger og to træningskampe. Her vil vi stenhårdt arbejde videre mod vores mål, fortæller cheftræner Tom Køhlert forud for afrejsen.

Peter Madsen fik forlænget sin ferie med et par dage, men er klar når truppen ankommer til Østrig. Efter 4½ år i primært tysk fodbold er offensiv-profilen nu klar til igen at trække den gule trøje over hovedet.

- Vi glæder os til at se Peter igen og vi kender ham jo alle. Han er en fremragende angriber og jeg ved han er meget sulten efter at vise hvad han kan, lyder det fra cheftræneren.

Langtidsskadede Trond Andersen og Peguero er blevet hjemme i Danmark, hvor de skal selvtræne i motionsrummet, mens Nicolaj Agger, der døjer med mindre knæproblemer, og Anders Randrup først skal færdiggøre skolegang på Ishøj Handelsskole.

Randrup rejser ned til holdet på lørdag. Mads Jørgensen, der endnu ikke kan spille kamp, er blevet hjemme hos sin højgravide kone, og vil sammen med Trond, Peguero og Agger træne i klubben.

brondby.com bringer seneste nyt fra træningslejren og er naturligvis på plads med kampdækning fra de to træningskampe.

Tom Køhlert

Tom Køhlert og det meste af truppen rejser i dag til Østrig. Hjemme er blevet de skadede spillere.