Le Mans-festen er i gang på Brøndby Stadion

17.06.2007 09:20

Lørdagens kraftige regn betød lidt omrokering i programmet for Le Mans-festen på Brøndby Stadion. Eftermiddagen brugte de  fleste i ly for skybruddet i sportsbaren 1964 og Michael Laudrup Lounge med starten af årets udgave af 24 timers løbet i Le Mans. 

Den store Scalextrix (racerbil bane) udgave af Le Mans banen, modeldragster banen og de mange X-Box konsoller med Need for Speed, Carbon i foyerområdet på DNE tribunen blev også brugt flittigt i regnvejrstimerne.

Det betød at de fleste udendørs aktiviteter blev sat i gang, da der blev ophold i vejret klokken ca. 18.00 og de fleste i reduceret omfang. Publikum fik dog set Rasmus Kjeldsen udføre halsbrækkende freestyle motocross hop, høre den knap 2000 hk kræfters dragster for fuld udblæsning, se den første bilmotor sprænge efter 4.05 minutters max omdrejninger, køre nogle runder på gokart banen og se nogle af de meget flotte udstillede biler.

Le Mans

Halsbrækkende stuntshow.

Robbie Williams Jam på scenen.

Robbie Williams Jam på scenen.

Jason Watt var også med.

Jason Watt var også med i går.

Stort søndagsprogram

Alle de involverede i aktiviteterne var dog enige om at når søndagen, der ifølge DMI byder på tørvejr, oprinder skal den have "en på opleveren". Der er derfor store oplevelser i vente søndag når 3 biler venter på at få sprængt motoren, René Hersteds V8 Dragster med 6000hk burnouter, "Rødes" motorcykel halsbrækkende stuntshow løber af stablen.

Samtidig fyrer Rasmus Kjeldsen den af på rampen med sin motocross maskine, Københavns flotteste bil skal kåres og vinderne skal findes i de mange konkurrencer i bl.a. Gokart, X-box, Scalextrix alt imens børnene kan parkeres i den oppustelige hoppeborg. Sidst men ikke mindst skal vinderen i årets Le Mans løb på Le Mans banen findes og det ser godt ud med rød/hvide briller. Ved redaktionens slutning lå Tom Kristensens Audi nr. 2 på førstepladsen.

Billetter købes ved indgangen der findes mellem Brøndby Stadion og Idrættens Hus. Børn under 12 år har gratis adgang og voksne betaler 100,00 kr.