Gios kontrakt ophævet

01.06.2007 12:48

Giovanni Rector, der blev hentet til Brøndby IF sidste sommer, er nu fortid i klubben. Kontrakten er ophævet og sydafrikaneren er nu rejst tilbage til hjemlandet. Rector nåede at spille ni kampe for Brøndby.

- Det er vist ingen hemmelighed, at Gio ikke har været med i planerne for 1. holdet, efter Tom overtog roret. Siden da har vi haft en løbende dialog med Gio og vi er nu blevet enige om at ophæve kontrakten. forklarer sportschef Anders Bjerregaard der har været tilfreds med Gios indstilling til træning.

- Selvom Gio tidligt på året fik at vide, at Tom ikke havde ham med i planerne for 1. holdet, har Gio mødt op til træning med en professionel attitude. Det har vi stor respekt for, men Gio skal finde en klub, hvor han kan få spilletid og komme videre med karrieren. Vi ønsker naturligvis Gio held og lykke med fremtiden, afrunder sportschefen.

Giovanni Rector skiftede til Brøndby IF i august måned sidste år. Rector nåede at spille ni kampe for Brøndby. Offensiv-spilleren scorede en enkelt gang, i en pokalkamp mod Brønshøj.

Giovanni Rector

Giovanni Rector nåede at spille ni kampe, alle i efteråret 2006. Her jubler han over den eneste scoring i Brøndby-trøjen, i en pokalkamp mod Brønshøj.