Gensynsglæde ved første træning

25.06.2007 16:44

Der var højt humør da spillerne mødte ind ved middagstid i dag. Efter to ugers ferie kaldte Tom Køhlert til første træning i den nye sæson. Først skulle spillerne dog igennem frokost og efterfølgende møde, inden de første spillere gik på træningsbanen lidt i 2.

Og her var der glæde og store smil. Dagens træning var let, med en grundig opvarmning, lidt kant og efterfølgende spil til to mål. Først i morgen bliver det hårdere med fysisk test og styrketræning, inden truppen rejser på træningslejr i Østrig på onsdag.

- Det er dejligt at være i gang igen. Nu starter vi op på en frisk. Sidste sæson er lagt bag os og nu handler det om benhårdt arbejde, lød det efter træningen fra forårets målprofil Morten Duncan Rasmussen. Han blev bakket op af de andre spillere.

- Det er dejligt at være tilbage, lød det også fra Martin Retov.

Peter Madsen og Chris Katongo har begge fået forlænget ferien, mens Trond Andersen, Peguero og Nicolaj Agger alle var i motionsrummet. Ellers var resten af truppen på træningsbanen, hvor også Kasper Lorentzen trænede med bold for første gang. Thomas Rasmussen gik ind efter løbeturen med mindre muskel-problemer. Han må nok stå over træningen et par dage.

I morgen træner holdet to gange, uden egentlig mulighed for at se holdet træne. Formiddagen byder på fysisk test i en nærliggende hal, mens eftermiddagstræningen henlægges til motionsrummet på Brøndby Stadion.