Endnu en sejr over Jomo Cosmos

03.06.2007 17:26

For anden gang på tre dage mødtes Brøndby IF og Jomo Cosmos i en sommerkamp. I fredags sejrede de blå-gule 2-1 på mål af 2xThomas, nemlig Rasmussen og Rytter i trekants-turnering på Kolding Stadion.

Søndag eftermiddag lagde Brøndby Stadion græs til, Brøndbyspillerne hev endnu en sejr hjem mod Chris Katongos tidligere klub. Igen var det Thomas Rasmussen der indledte scoringen, da han fra en spids vinkel satte bolden ind bag Cosmos-keeperen.

Talentspilleren Mark Leth Petersen der var med fra start, gjorde det til 2-0 fem minutter senere, men så var det også slut med underholdningen for 3.780 tilskuere på DNE og Faxe Tribunen. Der faldt ikke flere scoringer i 1. halvleg, og det gjorde der heller ikke i en jævnt kedelig 2. halvleg der gav spilletid til en række unge talenter fra U-truppen, heriblandt Pierre Kanstrup og Daniel Stenderup.

Målscorer Mark Leth Petersen med bolden.

Lukasz Cieslewicz scorer normalt mål for 2. divisionsholdet.