Brøndby IF møder Chelsea FC

19.06.2007 09:39

Tirsdag den 31. juli byder Brøndby IF på fodbold i verdensklasse. Det sker når årets engelske FA Cup-vindere og sidste års engelske mestre fra Chelsea FC kommer til Brøndby Stadion hvor de møder Tom Køhlerts drenge i en showkamp.

- Jeg er utrolig glad for at det er lykkedes at skaffe Chelsea FC til Brøndby Stadion. Der er ingen tvivl om at vi her har at gøre med en af engelske fodbolds mest markante klubber gennem de senere år. En klub som som har sat dagsorden med spektakulære indkøb og store sportslige resultater i Premier League, Champions League og nu også i år i FA Cup'en, fortæller adm. direktør Per Bjerregaard.

- Med Chelsea FC's besøg på Brøndby Stadion får vi mulighed for at tage hul på den nye sæson med et rigtigt fodboldbrag. Jeg er sikker på at tilskuerne får en underholdende kamp at se, hvor de blå-gule kommer i aktion mod et af verdens absolut stærkeste hold med verdensstjerner såsom Drogba, Terry og Shevchenko i truppen, siger sportschef Anders Bjerregaard.

Oplev Lampard, Terry og de øvrige FA Cup-vindere på Brøndby Stadion.

Oplev John Terry og de øvrige FA Cup-vindere på Brøndby Stadion.

- Der er ingen tvivl om at det bliver en spændende oplevelse for alle vores spillere at møde Chelsea. Godt nok har flere af dem prøvet kræfter på højt plan i Europa Cup'en, men at et storhold af den kaliber kommer til Brøndby Stadion, er alligevel noget særligt for os alle, siger cheftræner Tom Køhlert om muligheden for at teste sine spillere mod nogle af verdens bedste.

Kampsponsorer

Billetpriser inkl. gebyr

Tribune Voksen Barn Pensionist
DNE, SAS, Nordea, Sving 220 120 120
Faxe Nedre 170 120 120

Du kan købe din billet til kampen i BrøndbyShoppen, på brondby.com og via BilletNET. Sæsonkort giver ikke adgang til kampen.

Svenske tilskuere kan købe billetter her.