Brøndby IF har Danmarks bedste sponsorplatform

28.06.2007 09:56

Codans hovedsponsorat er Danmarks mest kendte sportsponsorat, det er konklusionen i en ny undersøgelse gennemført af konsulenthuset Promovator der specialiserer sig i rådgivning om sponsorater. 

- Codan og Brøndby IF er den mest kendte sponsorplatform i Danmark når man sammenligner med alle andre platforme inklusive landsholdet og SAS Ligaen, fortæller Simon Bastiansen fra Promovator

- Jeg er meget glad for at undersøgelsen bekræfter at Brøndby IF er den stærkeste eksponeringsplatform i Danmark, og at vi dermed er i stand til at tilføre meget stor værdi til vores hovedsponsor, Codan. Især efter en historisk dårlig sæson som den netop overståede er det glædeligt at se at det velkendte Brøndby-brand stadig står utrolig stærkt i folks bevidsthed, fortæller kommerciel direktør Ole Palmå.

Ole Palmå - yderst til venstre - sammen med Michael og Siw Laudrup ved indvielsen af Michael Laudrup Lounge.

Ole Palmå - yderst til venstre - sammen med Michael og Siw Laudrup ved indvielsen af Michael Laudrup Lounge.

Ikke kun på eksponeringsområdet står Brøndby IF stærkt. I foråret 2007 blev den 2.000 kvadratmeter store Michael Laudrup Lounge taget i brug og satte dermed nye standarder for VIP-oplevelser i Danmark.

- Med indvielsen af Michael Laudrup Lounge signalerede vi at vi ønsker at fastholde og udvikle positionen som Danmarks bedste hospitality-platform, og når de ombygninger der i øjeblikket er i gang i Vilfort Lounge og Europa Lounge, er afsluttet, er der i mine øjne ingen tvivl om at Brøndby Stadion vil råde over Nordens bedste faciliteter på sponsorområdet, afslutter Palmå.

Graf

Brøndby IF topper listen over eksponeringsplatforme i 2007 foran bl.a. FCK, CSC, SAS Ligaen. Kilde: Udarbejdet af WEBPOL for Promovator. Hent grafen i pdf-format her.

Ekstra