Bjerregaard: Spændende talenter

23.06.2007 08:40

Sportschef Anders Bjerregaard ser frem til, at to nye Brøndby-talenter får mulighed for at udvikle sig yderligere i A-truppen. Han kalder både Anders Randrup og Nicolaj Agger talentfulde spillere til fremtidens Brøndby-hold.

- Både Anders og Nicolaj er store talenter, som allerede har spillet en del kampe. De er meget talentfulde og begge har et stort potentiale. Vi giver dem nu mulighed for at kunne udvikle talentet på et endnu højere niveau, siger sportschef Anders Bjerregaard til brondby.com.

- Anders har imponeret her i foråret og er en fremtidens mand til forsvaret. Nicolaj fik en flot debut, med to mål i en UEFA Cup-kamp og er en meget talentfuld angriber, siger sportschefen der slår fast, at han ikke havde problemer med at finde plads til dem i A-truppen, selvom den tæller flere spillere end målsætningen siger.

- Vi er inde i en proces og det nuværende antal af spillere i truppen må ikke betyde, at der ikke er plads til to så store talenter i A-truppen. Nu får de optimale udviklingsmuligheder og det bliver spændende at følge deres udvikling de kommende år, spår sportschefen.

Cheftræner Tom Køhlert og Anders Randrup

Tom Køhlert får nu Anders Randrup og Nicolaj Agger på fuld tid i A-truppen. De to stortalenter er sammen med Peter Madsen "nye" ansigter i truppen.