Verdensklasse på besøg

31.07.2007 12:39

Det er en stor og spændende kamp, der er venter alle, når vi løber på banen til opgøret mod Chelsea FC. Det er en show-kamp, der fungerer som en af de sidste tests for deres træner og spillere, og jeg er ikke i tvivl om, at de vil møde meget motiveret op til kampen, forberedelse eller ej, og med mere end 20.000 tilskuere på lægterne, vil alle spillere på banen give lidt ekstra for at vinde kampen.

Således skriver Per Nielsen i dagens kampprogram, hvor han fortsætter:

Vi spillere glæder os naturligvis også til at spille mod nogle af verdens bedste, og selvom det kan forekomme at være en stor mundfuld, vil vi gå til opgaven for at levere det spil, Tom Køhlert hele tiden har arbejdet hen mod: Angrebsfodbold med en teknisk betonet offensiv.

God start for de nye

De nye spillere har markeret sig med mange af de ting, de er købt ind for. Peter Madsen kender vi, og det er tydeligt at mærke, at han er kommet hjem med en enorm sult og fodboldglæde. Han kan nogle ting, man sjældent ser på banen, og jeg er ikke i tvivl om, at han bliver en stor gevinst.

Det samme kan man sige om Tobias Mikkelsen, der i de første to kampe var helt forrygende. Der har måske ikke været helt de samme forventninger til Tobias, men han har allerede nu vist, at han er en forstærkning. Krydret med spillere som Kasper Lorentzen, Martin Ericsson og Mads Jørgensen er der ingen tvivl om, at vores offensiv kan nogle ting individuelt, der vil komme holdet til gode mange gange i løbet af sæsonen ? og tilskuerne ikke at forglemme.

På midten har vi fået Stefan Gislason, og han har indtil videre vist sig som en virkelig dygtig spil-bryder, der samtidig kan fordele boldene fra sin position på den defensive midt. Han giver ro omkring sig, og i den første kamp rendte jeg rundt og kaldte ham ?Andreas? i starten, fordi han simpelthen mindede mig om en svensker, der spillede med den samme ro og omtanke.

Underholdning for alle pengene

Kampen mod Chelsea FC gælder ikke point, og derfor tror jeg også at vi vil se to hold, der vil gå på banen for at skabe en underholdende kamp, hvor der bliver plads til masser af detaljer og offensivt spil. Begge hold er ærekære, og vil naturligvis ikke forære modstanderen noget som helst, men i show-kampe som denne, er der ofte lige den ekstra plads, der gør det muligt for individualisterne at prøve nogle ting, og det kan blive rigtig underholdende at overvære.

Chelsea er et godt organiseret fodboldhold med verdensklassespillere på alle pladser, inklusive de fleste på bænken, og jeg forstår at de planlægger at stille med mange af de bedste, hvis ikke dem alle. Det betyder at vi skal spille frisk til hvis vi skal vinde, men vi skal også nyde at spille en kamp mod en verdensklassemodstander, i de omgivelser der venter os ? uden nervøsitet over mistede point eller EC-deltagelse.

Hele truppen glæder sig til kampen, og jeg håber det talstærke publikum vil byde Chelseas spillere velkommen, og nyde en kamp, der kan blive mere end almindeligt underholdende.

Meget mere

Du kan læse resten af Per Nielsens klumme, eksklusivt interview med Stephan Andersen og en masse om dagens modstander fra Chelsea FC i dagens kampprogram, der kan købes for en rund ti'er.

Der er lagt op til underholdning for alle pengene, og billetter kan købes i løbet af dagen i Brøndby Shoppen og op til kampen i boder uden for indgangene. Læs mere her.