Uheldige Bischoff skadet

26.07.2007 12:41

Cheftræner Tom Køhlert må i de næste mange uger desværre undvære forsvarsspilleren Mikkel Bischoff, der var uheldig i slutningen af gårsdagens træningskamp i Herfølge.

I en hovedstødsduel blev ledbåndet delvist overrevet på indersiden af forsvarsspillerens venstre knæ. Det betyder at Bischoff skal have skinne på knæet de kommende 5 uger. Herefter venter der yderligere ca. 5 uger med genoptræning.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, skide irriterende for at sige det som det er. Det er klart man ser lidt sort på det nu, men jeg kan ikke gøre så meget ved det. Jeg var uheldig, og det er især irriterende fordi jeg har haft en rigtig god opstart, og jeg ellers har stærke knæ. Det er surt, men jeg må bare vente på at jeg kan smide skinnen igen, så jeg kan komme i gang med genoptræningen, siger en ærgerlig Mikkel Bischoff om den uheldige skade.

Mikkel Bischoff har ellers været igennem en succesrig opstartsfase, hvor han har fået masser af spilletid ved siden af Per Nielsen i midterforsvaret i træningskampene. Bischoff har også været med fra start i de første to SAS Liga-kampe i den nye sæson.

Til gengæld kan Køhlert glæde sig over, at midterforsvareren Mark Howard i går var tilbage efter en skadespause. Han kom på banen i 2. halvleg og gjorde det fint i de minutter han var på banen.

Mikkel Bischoff

Mikkel Bischoff var uheldig under gårsdagens træningskamp i Herfølge og er nu ude i ca. 10 uger med et delvist overrevet ledbånd i det venstre knæ.