Tom K: Jeg har fået mine ønskespillere

05.07.2007 17:03

- Det vigtigste for os har været at få en "6'er" til den defensive midtbane og en "7'er", altså en udfordrende højrekant. Derfor er jeg naturligvis meget tilfreds med, at vi har hentet begge de førstevalg vi har haft til de to positioner. Jeg er overbevist om, at de begge kommer til at sætte deres aftryk på vores hold, og vi er i den grad kommet styrket ud af det her transfervindue med 3 nye spillere, siger Tom Køhlert til brondby.com.

- I Stefan får vi en naturlig leder, og at han var anfører og omdrejningspunktet i Lyn, siger det hele. Han er rutineret, rolig og fornuftig i sin boldomgang. Han har kvaliteterne til, sammen med de andre rutinerede kræfter, at løfte det her hold betydeligt. Han har et meget højt bundniveau, roser Køhlert og fortsætter.

- Tobias er Nordens største wing-talent og han kan gå en stor fremtid i møde. Han har selvfølgelig en del ting han skal lære, men hans individuelle færdigheder er så gode, at han meget hurtigt vil komme i betragtning til holdet. Og så passer han perfekt til det system som jeg vil spille med offensive kanter. Han er hurtig, driblestærk og udfordrende i sit spil og han kan gøre det i højt tempo. Det har vi manglet på højrekanten, fortsætter cheftræneren.

Gislason på blokken siden han var teenager

Første gang Køhlert stiftede bekendtskab med islændingen var ved en ungdomsturnering for landshold for ca. 10 år siden. Allerede dengang blev Gislason noteret på Køhlerts blok. Siden har han fulgt hans udvikling, og i forårssæsonen har enten Køhlert eller en af de andre i den sportslige sektor været på plads til Lyns kampe. Det har overbevist dem alle om at Gislason er den helt rigtige.

- Han er som skræddersyet til den rolle han skal have på det her hold og han har hele tiden været 1. prioriteten. Så jeg er selvfølgelig glad for, at det hele nu er på plads. Vi får en rigtig 6?er, til den defensive midtbane. En ledertype der kan tage fra på og uden for banen. Jeg er overbevist om, at han er en spiller der vil gå lige i hjerterne på fansene.

- Jeg har set ham i kamp flere gange i løbet af foråret og fra den første kamp har jeg været sikker i min sag. Han spiller meget disciplineret og er stærk defensiv. Han er en meget dygtig pasningsspiller og de kvaliteter vil nyde godt af det offensive spil. Alt i alt en klar forstærkning til vores midtbane, roser Tom Køhlert.

- Nu har vi i knap to uger til at få spillet især Stefan ind på holdet og det går vi selvfølgelig i gang med allerede på mandag, hvor Stefan har første træningsdag. Vi ved af erfaring, at det hele ikke spiller fra første kamp, men jeg er dog sikker på, at vi allerede fra sæsonpremieren mod Esbjerg fB får et markant forbedret Brøndbyhold at se på banen, slutter Køhlert med fast blik i øjnene.

Tom Køhlert

Cheftræneren er meget glad for at de to ønskespillere kom på plads.