Tobias: Tæt på drømmedebut

21.07.2007 22:12

- Der er rigtig meget der lykkes i første halvleg, men vi kommer sovende ud til anden, og det bliver vi straffet for. Det er en trist fornemmelse lige nu, men det er ikke en overraskelse at vi mister point, når vi falder sådan i niveau.

- Det er blandede følelser jeg står med, for selvom jeg er skuffet, var det fantastisk at spille sin første kamp i den gule trøje. Og så at debutere for alvor på hjemmebane med et mål, det var så tæt på en drømme-debut det kunne være, smiler han stille.

- Jeg vidste faktisk ikke den gik ind, men så kom det der brøl fra tribunerne. Det var ubeskriveligt at mærke den følelse det giver, kommer det noget hurtigere.

Og så blev du kampens spiller?

- Det er jeg ligeglad med lige nu. Det kan være det giver noget de kommende dage, men lige nu er det bare møg-trist at vi har smidt point efter vi viste hvor godt vi kan spille før pausen. De spiller godt efter pausen, men det er jo fordi vi giver dem tid og plads. Ellers havde vi kørt den hjem med et mål eller to mere, det er jeg sikker på.

Tobias Mikkelsen

Hvordan med niveauet i forhold til det, du har været vant til?

- Jeg vidste godt jeg kunne begå mig teknisk, men fysisk har jeg et stykke endnu. Der går et års tid, før jeg er helt oppe, men det vil blive bedre undervejs. Især hvis samarbejdet med midtbanen kommer til at fungere som det gjorde i perioder i dag. Der er godt blik for mine løb, og jo mere jeg får at arbejde med, desto bedre.

- Vi går frem hele tiden, og jeg er helt sikker på vi vinder i Herning. Det må du godt skrive, for selvom der er et stykke vej at gå for holdet, så er der så mange kvaliteter og dygtige spillere, at vi bliver meget svære at have med at gøre. Også på udebane, runder kant-kometen af, før turen går tilbage til omklædningen.