Tobias: Helt fantastisk

05.07.2007 17:15

- Det er helt fantastisk at jeg nu er Brøndby-spiller. Jeg er virkelig glad for, at det hele nu er faldet på plads, for jeg bestemte mig for, at det var det jeg ville for 3-4 uger siden. Brøndby har altid været min yndlingsklub og fansene er helt fantastiske. Så jeg er meget glad nu.

Blot 20-årige Tobias Mikkelsen blev sammen med Stefan Gislason præsenteret på et pressemøde kl. 17:00 i Michael Laudrup Lounge. Og det var en glad ung mand der udtalte sig om skiftet til brondby.com.

Individuelle færdigheder

Hvordan vil du beskrive dig selv som spiller?

- Jeg er en hurtig og udfordrende kantspiller, der også godt kan drible. Og så er jeg også rimelig målfarlig, nogle gange, griner han en smule forlegent samtidig med at han tilføjer, at han også har lært at tage del i det defensive arbejde.

Efter længere tids interesse er det hele nu faldet på plads. Og det letter.

- Det seneste halve år har været svært for mig, for jeg har tænkt meget over hvad jeg skulle vælge. Jeg har været glad for at være i Lyngby og det har været fedt at spille dem op i SAS Ligaen, men jeg er slet ikke i tvivl om, at det rigtige for mig er at skifte til Brøndby.

- Her tror jeg at jeg kan udvikle mig endnu mere og bare det at jeg hver dag kommer til at træne med så gode spillere, der har prøvet flere ting, og det vil være med til at gøre mig til en endnu bedre spiller. Jeg har haft nogle gode snakke med Anders og jeg er sikker på, at vi kommer tilbage i toppen med det her hold.

Hvem ser du frem til at spille sammen med?

- Jeg glæder mig meget til at spille med alle sammen, for der er virkelig mange gode spillere. Der er Per, Peter Madsen, Duncan, Ericsson, Lorentzen når han bliver klar. Ja, der er rigtig mange, fortæller han og nævner, at den eneste han har spillet sammen med, er Martin Spelmann på U-21 landsholdet.

Allerede i 2. spillerunde kan Tobias Mikkelsen løbe ind på Brøndby Stadion for første gang til en officiel kamp. Og allerede nu glæder han sig.

- Det bliver fedt og jeg tror jeg får et kæmpe sus i maven. Der er lidt flere fans end jeg har været vant til, og stemningen er bare fed på Brøndby Stadion. Jeg har været her flere gange som tilskuer, og det bliver fantastisk, slutter Tobias Mikkelsen der skal spille i nr. 25.

Allerede i morgen forventes han at træne med holdkammeraterne for første gang.

Tobias Mikkelsen

Det nye stortalent med Brøndby-trøjen.