Tobias: Det føles rigtigt

12.07.2007 09:49

- Var der virkelig 16.000 tilskuere? Det tænkte jeg slet ikke på under kampen, men det var en rigtig fed oplevelse at træde ind på Brøndby Stadion, og vide at det er hjemmebanen i de kommende år. Og sikke en velkomst jeg fik! Den dag vil jeg nok aldrig glemme.

Tobias Mikkelsen viste endog meget lovende takter på kanten, og trods en stille start, fik han i flere omgange sat sit aftryk på kampen med lynhurtige fodskift og gode indlæg.

- Der gik vist 10 minutter inden jeg rørte bolden, men jeg synes egentlig jeg gjorde det rigtige, tog de rigtige løb, så jeg nåede ikke rigtig at blive nervøs for om der var noget galt. Det kom da også lidt efter lidt, og da jeg kom i gang føler jeg det gik meget godt.

- Jeg fik udfordret min direkte modstander, og havde de ikke klappet mig ned, havde jeg nok kommet forbi nogle flere gange.

Stor konkurrence

- Jeg har i det hele taget fået en rigtig god start i klubben. Det har føltes godt og rigtigt fra første dag, men man er selvfølgelig altid lidt ekstra spændt på, hvordan det fungerer i kampene. Derfor er det en ekstra god følelse at stå her nu, for mange af de ting der skal fungere offensivt virkede godt, og det er tydeligt at der er mange rigtig gode spillere i truppen. Til alle pladser.

Hvad forventer du af sæsonen?

- Jeg håber at spille en masse fodbold, og jeg forventer at vi vinder en masse kampe. Man skal selvfølgelig passe på med at sige den slags, men jeg er sikker på at vi mindst ender i top 3, og jeg tror altså at vi kommer til at spille med om guldet.

I skal vel lige i gang med turneringen?

- Jo, jo, men der er så mange gode spillere på det her hold, at det skal blive godt. Der kan dog ske mange ting, så vi bliver nødt til at tage det uge for uge, og jeg skal også selv vænne mig til et højere tempo og mere fysik. Der skal svedes og lægges nogle kilo på, men det føles i hvert fald godt lige nu.

Mikkelsen

Tobias Mikkelsen med bolden i Kjeld Rasmussen Cup mod Auxerre.

Fysikken skal forbedres

Du fik krampe til sidst?

- Nej, det var i forbindelse med straffesparket. Jeg fik også et spark over foden, men det var ingenting. Jeg kunne godt have spillet kampen til ende, men jeg fik de 60 minutter der var planen, og så ser vi hvordan kroppen har det i morgen. Jeg har jo ikke haft så lang ferie, men jeg tror ikke det betyder noget som helst på nuværende tidspunkt.

Hvordan er det at stå her og have spillet sin første kamp?

- Det er bare fedt. Det er rigtig fedt. Jeg gik godt nok ned mod Faxe-tribunen da de kaldte på en anden spiller, men det var der forhåbentlig ikke så mange der opfattede, og jeg vendte da også om med det samme, kommer det med et grin.

- Men efter det var det jo den vildeste modtagelse i en træningskamp. Du må godt skrive tak, og at jeg bare glæder mig til vi kommer rigtigt i gang, afslutter en synligt glad og afslappet Tobias Mikkelsen.