T. Rasmussen: Godt og skidt

21.07.2007 21:54

- Det var min første kamp længe, og jeg synes det gik rigtig fint på back-pladsen i første halvleg. I anden halvleg faldt jeg sammen med holdet, og der sker nogle ting, der ikke må ske på det her niveau, indleder Thomas Rasmussen.

- Det er en sur følelse at stå her med 1 point, men vi må holde fast i, at vi spiller en fantastisk første halvleg, hvor vi i lange perioder spiller dem af brædtet med hurtigt kombinationsspil, og nogle tekniske detaljer, der foregik på et meget højt plan. Vi får også lukket godt af. Før pausen, tilføjer han.

- De sidste 45 minutter får vi slet ikke lagt det samme pres på, og der er ikke nok bevægelse på holdet. Jeg kan ikke fortælle dig hvorfor det sker, men det er åbenlyst for alle, der har set kampen, at vi giver dem alt for meget.

Flot velkomst til sæsonens første hjemmebanekamp

Flot velkomst til sæsonens første hjemmebanekamp

Og din egen tilstand?

- Jeg beder selv om at blive skiftet ud, da jeg går lidt kold til sidst, men jeg er ved at være i form, og jeg er helt klar til næste opgave. Det handler om at fortsætte de ting, vi har gjort rigtig de første to kampe, og holde fast i fremgangen. Kan vi holde det boldbesiddende fra Esbjerg med det hurtige og chanceskabende i dag, går vi gode tider i møde, slår dagens comeback back fast.