Rytter: Fem skridt tilbage

29.07.2007 21:33


Midt i anden halvleg blev Thomas Rytter præsenteret for det røde kort, da han fældede FC Midtjyllands kantspiller. Et kort Rytter ikke kan indvende meget imod.

- Jeg er nok sidste mand, så det er der ikke så meget at sige til, fortæller han, da han kommer ud af omklædningsrummet som en af de første.

Fra kampens start var Rytter placeret på en ny position i midterforsvaret. Med en scoring imod allerede efter 20 sekunder var det dog ikke den store succes.

- Det er ikke optimalt, når der bliver scoret så hurtigt, men der var en, der ikke har med Brøndby at gøre, der var lige så dårlig som os, og hjalp dem på vej. Der var et stort frispark til Martin Ericsson på midten af banen, hvor de scorer lige bagefter. Fordi dommeren er dårlig er det ikke ens betydende, at vi behøver være lige så dårlige. Jeg synes, at vi står dårligt på banen, og det er lidt for nemt at komme forbi os. De kommer for let til deres mål, og det er hovedsagen, siger Rytter og fortæller, at der ikke blev sagt noget som helst i omklædningsrummet efter kampen.

God sæsonstart

Næste kamp er tirsdag mod Chelsea i en træningskamp på Brøndby Stadion

- Det kunne godt have været sjovere at komme til den kamp, end det er nu. Vi må gå ud og så prøve at få humør på. Det gælder ikke point, så vi må forsøge at finde lidt gejst. Jeg synes egentlig, at de to første kampe vi har spillet har været to skridt frem, men idag går vi så fem skridt tilbage, og det er selvfølgelig rigtig skidt, fortæller Rytter, der i sin Lyngby-tid har prøvet noget lignende, da det blev 2-7 mod Næstved.