Ren Brøndby-serie kan udbygges

20.07.2007 14:00

Brøndby kan forbedre en unik serie i SAS Ligaen, når holdet lørdag møder FC Nordsjælland på Brøndby Stadion. De to klubber har mødt hinanden 15 gange, og endnu har Brøndby ikke tabt til Farum-klubben. Indtil nu er det blevet til 11 sejre og fire uafgjorte med en målscore, der siger 30-10 i Brøndbys favør.

Kigger man kun på hjemmekampene mod FCN, hedder det syv sejre i otte kampe og 20-5 på måltavlen.

Bedste hjemme

Brøndby har de seneste tre sæsoner i træk været SAS Ligaens ubestridt bedste hjemmehold, så på det punkt er der noget at leve op til den kommende sæson. Sidste sæson hentede de blå-gule 13 sejre i 17 hjemmekampe, og det samlede pointhøst blev på 40 - fire bedre en ligaens næstbedste hjemmehold sidste sæson, F.C. København.

En tredje ting tyder på, at Brøndby får et godt resultat ud af lørdagens opgør mod FC Nordsjælland på Brøndby Stadion. Klubben har aldrig åbnet en Superligasæson med to nederlag i træk, selv om vi nu har taget hul på sæson nummer 18 gennem tiden.

Brøndbys dårligste sæsonåbning stammer fra 2000/2001, hvor det hele begyndte med 1-2 hjemme mod AGF fulgt af 0-0 hjemme mod OB og 2-2 i Herning mod FC Midtjylland. I fjerde kom sejren til gengæld, og noget så eftertrykkeligt. Her vandt Brøndby nemlig med 7-1 i Silkeborg.

Chris katongo

Chris Katongo har vist stor målfarlighed i de seneste to opgør mod FC Nordsjælland. I morgen gæster nordsjællænderne Brøndby Stadion i 2. runde i SAS Ligaen.