Offensiv-profil med mod Auxerre

10.07.2007 15:28

- Det går virkelig godt og jeg kan ikke mærke noget overhovedet til den skade jeg har haft, så jeg er formentlig med i morgen aften, men nu ser vi lige hvordan det ser ud efter træningen i morgen formiddag. Jeg er i hvert fald klar, smiler en træt Kasper Lorentzen efter dagens træning.

Her har han endnu engang deltaget fuldt ud med de andre holdkammerater, og selvom han endnu ikke er helt oppe på de 100 procent, viser han gentagne gange hvor store evnerne er. Gode 1. berøringer, tætte driblinger, elegance i boldomgangen og træfsikkerhed med venstrebenet.

- Jeg kan stadigvæk mærke, at jeg mangler en del. Skal man sætte procenter på, er jeg vel på ca. 80 procent. Fysisk ser det helt fint ud. Jeg har jo løbetrænet meget før jeg kom med på banen, men det er bare noget andet at være med i træningen hvor man skifter meget i tempo. Det kan jeg mærke, men det bliver bedre dag for dag, også i tankegangen, mener Lorentzen der altså kan få comeback mod et stærkt fransk mandskab.

- Jeg forventer ikke, at jeg kommer til at spille op til mit bedste, for det kommer til at tage lidt tid før jeg er helt på toppen, men det bliver godt at komme i gang igen. Mod så god en modstander handler det i hvert fald om at være koncentreret fra start og så bare falde ind på holdet og i spillet igen.

Lorentzen bag Duncan

Under dagens træning lå han som offensiv midt bag Duncan, mens Peter Madsen og Tobias Mikkelsen tog sig af kanterne.

- Jeg ved ikke om det bliver sådan vi kommer til at spille i morgen, men det var nu fint til træning i dag. Vi er nogle stykker der kan flakke rundt bag Duncan på toppen og det tror jeg er en stor fordel. Vi har en stærk offensiv, mener Lorentzen der ikke mindst glæder sig til gensynet med Brøndby Stadion.

- Det bliver da fedt at komme ind på stadion igen og forhåbentlig kommer der mange i morgen. Jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget. Også fordi det er den første kamp i sæsonen på stadion og første gang folk kommer til at se det nye Brøndby-hold, slutter Lorentzen.

Kasper Lorentzen

Kasper Lorentzen er efter alt at dømme med i morgen aften, når Tom Køhlert sender sine spillere på banen til opvisningskampen mod AJ Auxerre, hvor de to hold kæmper om Kjeld Rasmussen Cup-trofæet.