Mikkelsen med for første gang

06.07.2007 12:23

Det har været et par begivenhedsrige dage for Brøndbys nye offensive stortalent, Tobias Mikkelsen. I går var han til lægetjek, kontraktunderskrivelse, pressemøde og efterfølgende præsentation af den nye udebanetrøje foran 300 Brøndby-fans. I dag var Mikkelsen så på træningsbanen for første gang som Brøndby-spiller.

 - Det gik godt i dag og det var dejligt at møde drengene. Jeg synes jeg er blevet taget godt imod. Det gik lidt hurtigere under træningen end jeg har været vant til, men det havde jeg nu også regnet med, og det passer mig fint, smiler Tobias Mikkelsen fra massagebriksen til brondby.coms udsendte.

Mens størstedelen af spillerne til sidst i formiddagstræningen blev sendt på intervalløb styret af Johannes Breum, stod Mikkelsen og et par andre spillere over.

- Jeg har haft lidt ømhed i lysken og jeg skal tage det stille og roligt her i starten, men mon ikke jeg får løbet det jeg skal, slutter det unge stortalent der har fået nr. 25.

Udover eftermiddagens styrketræning har Tobias Mikkelsen fået fri i weekenden og træner igen mandag, hvor det andet nyindkøb Stefan Gislason træner med for første gang.

Mikkelsen

God teknik og skarpe 1. berøringer.

Mikkelsen i fuld fart

Den nye 25'er sætter tempo.

Mikkelsen

En perfekt serveret bold klaskes i nettet med en flot flugter.

Mikkelsen og Siggaard

Den nye spiller og assistenttræner Peder Siggaard sigter højt - eller kigger de bare?

Daugaard og Mikkelsen

Som en af de ældre og erfarne i truppen er Kim Daugaard på plads med et par ord til den nye spiller.