Køhlert: Videre

02.07.2007 14:45

- Det var en meget fin tur og der var perfekte forhold, indleder Tom Køhlert til brondby.com om træningslejren i Schweiz og Østrig, hvor der udover de to træningskampe blev trænet med bold, spillet og løbetrænet.

- Det var meget taktisk og fysisk træning, og der er vi kommet et stykke videre. I de to kampe fik vi set alle mand i aktion og overordnet kan man sige, at der ikke er noget nyt under solen. I pauserne skiftede vi en del ud og så er det klart, at spillet ændrer sig markant, mener Køhlert der også roser FC Zürich som en god modstander med et par store profiler.

Ericsson suveræn

To nederlag i de to første træningskampe skal man ikke ligge meget i hvis man spørger cheftræneren.

- Det er det sidste der interesserer mig i den slags kampe. Der kigger jeg meget mere på de overordnede ting. Vi fik fx spillet 4-3-3 og kan sige, at det går fremad, mener træneren der havde Peter Madsen med i gårsdagens kamp mod FC Zürich.

- Peter spillede en god time og var meget tæt på at få scoret, men han overplacede sin afslutning. Der er selvfølgelig stadigvæk et stykke vej, men det var godt at se ham tilbage i Brøndby-trøjen, siger han videre og fremhæver især to spillere.

- Martin Ericsson er den der suverænt er længst fremme og han var bedst. Også Kim Daugaard gjorde det godt og de ser begge meget fit ud. De er meget klar. Det er måske det mest overraskende for os, selvom det ikke kan komme bag på os. De er to meget dygtige spillere.

- Nu er vi tilbage i vante omgivelser og her fortsætter arbejdet med at få holdet klar til sæsonstart om lidt over to uger, slutter en fortrøstningsfuld cheftræner.

Martin Ericsson og Kim Daugaard

Tom Køhlert fremhæver især Martin Ericsson og Kim Daugaard. To spillere der er fit og klar til den nye sæson.