Køhlert: Tegningen er der

18.07.2007 23:04

Efter en tæt og jævnbyrdig kamp måtte Brøndby forlade banen som tabere, da SAS Ligaen 2007/2008 blev sparket i gang med en udekamp mod Esbjerg. Kampens afgørelse faldt et kvarter før tid, hvor Jesper Jørgensen scorede på straffespark begået af Martin Ericsson, og det ærgrede cheftræner Tom Køhlert.

- Jeg kan ikke forstå, hvorfor han laver det dér, for det kommer på et tidspunkt, hvor kampen virker færdig. Jeg synes, det var en meget jævnbyrdig kamp, lyder det fra Køhlert.

Så du nogen forskel fra forårets udenederlag?

- Man kan ikke sige, Vi slår op i banen idag, og der er tegningen til noget, vi godt kan bruge. I dag har vi Ericsson med, der ikke har trænet så meget, fortæller cheftræneren, der havde roser til de nyindkøbte Tobias Mikkelsen og Stefan Gislason.

Køhlert

Køhlert noterer sig spillets udvikling.

Gode debutanter

- Jeg synes, de gør det fint idag. Det var lidt sporadisk med Tobias, men så meget fik han så heller ikke at arbejde med. De gange, hvor han fik lidt luft til backen, synes jeg egetlig, han gjorde det godt. Der er selvfølgelig en del driblinger, der mislykkes, men sådan er det med en ung spiller, forklarer Køhlert, der også mentalt kunne have brugt i det mindste det ene point frem for et nederlag i premieren.

- Det ville have været en stor forskel bare med uafgjort, men vi må videre. Vi er klar over, at vi arbejder imod tiden, men det skal nok komme. Jeg kan se tegningen til, at det godt kan blive godt. Jeg synes, det første kvarter var okay, og de sidste ti minutter af første halvleg var også okay. Derimellem dominerede Esbjerg, men anden halvleg synes jeg var meget lige, og der var meget godt tempo på.

Hvor stor betydning har det, at Peter Madsen ikke er med, når I lige har hentet ham hjem?

- Det er klart, at når man lige må ændre dér dagen før, så er det ikke godt, men det kan vi jo ikke bruge til noget, sådan er det jo. Vi må videre, fortæller Køhlert, der nu skal hjem og lægge taktikken til lørdagens kamp mod FC Nordsjælland, der slog FC København i premieren.

- Det bliver jo det vanskelige startprogram, vi også havde regnet med, men det må vi tage som en udfordring, ser Køhlert fremad.