Køhlert: Styrket ud af kampen

31.07.2007 23:49

- Her efter kampen synes jeg vi er kommet fra mødet med en af verdens største klubber med plus på kontoen. Der var flere gode ting at tage med, især fra 1. halvleg og generelt var spillernes reaktion god.

Cheftræner Tom Køhlert mødte pressen på et pressemøde efter kampen, hvor Chelseas assistenttræner Steve Clark roste Brøndby for en god præstation, især i 1. halvleg. Køhlert var da også glad for det han så.

Tilfredshed

- Vi sendte de spillere på banen som vi syntes var bedst på dagen, og så kan man godt sige det var et klart signal i forhold til kampen i søndags. Det vi så dér vil jeg simpelthen ikke acceptere og i dag spillede dem vi ville have stillet med hvis dagens kamp havde været en liga-kamp, siger Køhlert med et fast blik.

- Jeg så en god reaktion på banen og der var mange gode ting at tage med. I går havde vi et godt møde og jeg kan med tilfredshed konstatere, at vi er kommet et stykke videre i processen.

- Jeg var glad for det Howard viste i dag. Han var tilbage efter en skadespause og var vel en af vores bedste, og vores to backer gjorde det også fint, roser Køhlert de tre ved siden af kaptajn Nielsen, der også gjorde det godt overfor Drogba.

- Vi tog Per ud fordi han havde lidt med ryggen. Han sagde det allerede i pausen, men ville gerne spille lidt videre og han sagde selv til hvornår han ville ud.

Flot opbakning

Knap 23.000 tilskuere på lægterne imponerede cheftræneren.

- Jeg synes der var rigtig flot opbakning og stemningen var god. Mit indtryk er her efter kampen, at folk fik noget for pengene. Vi havde gerne scoret og vist lidt mere offensivt, og det irriterer mig selvfølgelig at tabe kampen, men det kan jeg nok leve med, med tanke på modstanderen, smiler han skævt til pressen.

- Og det var en fair kamp. Ud fra det jeg har set ser det første mål ok ud, så det var en fejl af Stephan, men okay, Drogba er vist også en af de bedste med hovedet, mener Køhlert.

- Nu har vi et par dage på træningsbanen og vi fortsætter det arbejde vi skal. Vi får mere fokus på det mentale i fremtiden, det er bl.a. resultatet af gårsdagens møde, men det er en lang proces. Nu ser vi frem til kampen mod Lyngby på søndag, hvor vi skal fortsætte det vi startede i dag, slutter en tilfreds cheftræner der altså gik fra kampen med plus på bogen.

Peter Madsen

Peter Madsen viste fysisk klasse mod de ellers stærke Chelsea-spillere.