Køhlert: Ser godt ud med Gislason

11.07.2007 13:33

Selvom Stefan Gislason kun har trænet med i tre dage, hvoraf dagens træning primært var taktisk præget, er Tom Køhlert slet ikke i tvivl om, at islændingen bliver en stor gevinst for det nye Brøndby-hold.

- Det har set rigtig godt ud med ham til træning. Han har fra første dag fundet sin plads og det understreger bare for mig igen, at han er den rette mand. Jeg tror det bliver rigtig godt. Han kommer til at udfylde en rolle vi har savnet og han har evnen til også at gøre medspillerne gode, mener Køhlert om Gislason der forventes at starte inde i aftenens kamp mod Auxerre.

- Jeg vil på forhånd ikke sige noget om startopstillingen, men vi har arbejdet ud fra en ønsket startopstilling de seneste dage til træning, og efter dagens træning kan vi konstatere, at vi har de spillere til rådighed. Det betyder bl.a. at Gislason, Madsen og Tobias er klar til at spille og Lorentzen har det også rigtig fint. De har alle været med til at give et løft på træningsbanen, fortsætter Køhlert der udtrykker tilfredshed med en bred trup.

- Vi har efterhånden to rigtig gode spillere med høj kvalitet til hver plads. Især offensivt har vi mange gode kort på hånden og dem kan vi blande som vi vil. Det er godt med konkurrence og det skærper spillerne, slutter en forventningsfuld Køhlert.

Hvordan Køhlert vælger at blande kortene og hvem han sender på banen til aftenens opvisningskamp mod AJ Auxerre, kan du se i aften kl. 19:00 på Brøndby Stadion. Har du ikke mulighed for at se kampen live på stadion, kan du benytte dig af brondby.coms liveupdate, der opdaterer dig med kampens hændelser. 

Tom Køhlert

Køhlert er imponeret over Gislasons første dage i Brøndby. I aften kan 20'eren få uofficiel debut for Brøndby i kampen mod AJ Auxerre.