Køhlert ser fremad

30.07.2007 14:23

Brøndby Stadion var fra morgenstunden præget af hektisk aktivitet i den sportslige lejr, og dagen har, ud over mødet med den ventende presse, indtil videre stået på mødeaktivitet for spillere og ledere, samt en løbetur for førstnævnte. Efter frokost fortsætter dagen med yderligere mødeaktivitet i den sportslige sektor, hvorefter det omkring kl. 14:15 står på et kort træningspas på bane 3.

Cheftræneren har haft en lang nat, og var klar i spyttet, da han skulle kommentere gårsdagens begivenheder:

- Det er klart at en sådan præstation får nogle konsekvenser, både nu og her og på lidt længere sigt. Vi er i en proces, der ultimativt skal sikre holdet, at vi står stærkt rustet til fremtidens opgaver, og vi er forberedt på udsving i spil og indsats. Hvad vi så i går var dog langt under det bundniveau vi kan acceptere. Holdet er ikke stærkt nok mentalt, og for let at slå ud af kurs, når det møder modgang.

Reagerer

- Vi har som en konsekvens hyret en mental coach, der har stor erfaring i sportsbranchen, og han vil fra i dag arbejde videre med truppen, sammen med os. Det er ikke nyt at vi bruger den slags, men det er naturligvis vores håb at vi kan få løsnet op for de ting, der måtte sidde i den enkelte og spillere imellem.

- Spiller for spiller vil jeg tillade mig at holde fast i, at vi har en meget stærk trup, men der skal arbejdes meget hårdere, og det har de fået meget klart at vide de skal, hvis de vil spille i Brøndby. Samtidig kigger vi stadig på, hvor vi skal forstærke os, konstaterer Køhlert.

- Der er spillet 3 kampe, og vi har fået en dårlig start. Det er der andre hold der også har, så vi har ikke sat det store til i tabellen endnu. Vores fokus er dog et helt andet sted lige nu, og selvom det var et stort tilbageslag i går, er det som sagt ikke uventet at vi møder modgang i den proces vi er i gang med, og det reagerer vi på.

- Når modgangen er større end forventet, er vores reaktion det samme, slår cheftræneren fast.